Trendig

Var ar serien Vera inspelad?

Var är serien Vera inspelad?

Börja och sluta i centrala Newcastle, besöka kustnära platser i Northumberland inklusive Amble, Warkworth, Alnmouth, Bamburgh och Lindisfarne Island (eller Holy Island), det fiktiva hemmet för Vera. Se mer än 15 faktiska platser från avsnitt hela vägen genom tio år av ”Vera”.

Var är The Bay inspelat?

Seriens inspelningsplats är baserad på en fiktiv stad i Dorset och seriens läge inspirerades delvis av författaren Chris Chibnalls hem, som bor på den pittoreska Jurassic Coast. Den fantastiska utsikten över kusten vid West Bay var en av de viktigaste platserna i serien, liksom staden Clevedon, nära Bristol.

När kommer ett fall för Vera?

De två första avsnitten av säsong 11 har redan sänts i England där de har mottagits av hög kritik – på IMDb har de 8.4/10 i betyg. De resterande avsnitten har premiär med start den 9 januari 2022, efter ett kortare uppehåll.

Var spelar man in Broadchurch?

Broadchurch

Produktion
Inspelningsplats Dorset
Sändning
Originalkanal ITV
Originalvisning 4 mars 2013 – 17 april 2017

Vad hände i The Bay säsong 1?

7.1IMDb2019StorbritannienSäsong 1, Avsnitt 3 Ett nytt bevis leder till nya teorier och en utvidgad lista över misstänkta. Abbie får nya problem när hon berättar för Sam om sitt löfte till Vincent. Rob får en tankeställare och Sean spelar ett farligt spel i sin jakt på sanningen.

Hur många avsnitt ett fall för Vera?

16Vera / Antal avsnitt

Vem spelar Vera Stanhope?

Brenda BlethynVera Stanhope / Spelas av

Var visas Broadchurch?

Nu finns säsong två av den populära serien Broadchurch uppe i TV4 Play! Vill du se hela serien i ett svep? I TV4 Play premium kan du se alla avsnitt redan nu.

Var finns the Bay säsong 1?

Se The Bay online här – Streama gratis på TV4 Play.

Share this post