Frågor

Vem ar yngst av Jenner?

Vem är yngst av Jenner?

21-åriga Kylie Jenner är yngst bland syskonen Kardashian – och som dotter till Kris och Caitlyn Jenner har hon varit en del av kändisskapet sedan barnsben.

Vem är äldst av Kylie och Kendall?

Kylie Kristen Jenner, född 10 augusti 1997 i Los Angeles, Kalifornien, är en amerikansk realitystjärna, entreprenör och modell. Hon är dotter till Kris och Caitlyn Jenner (tidigare Bruce Jenner). Hon är yngre syster till Kendall Jenner.

Är Kylie Jenner och Travis Scott tillsammans?

Metro Mode 7 February 2022. Nu har Kylie Jenner avslöjat på sociala medier att hon och partnern Travis Scott blivit föräldrar för andra gången. Ett blått hjärta under bilden skvallrar om att storasyster Stormi har fått en lillebror.

Vem är äldst av syskonen Kardashian?

Kourtney Kardashian – äldst av Kardashian-syskonen. Hade under flera år en relation med Scott Disick, som hon har tre barn tillsammans med. Hennes första förlossning, då sonen Mason föddes, filmades för tv-serien.

Vem är vem i Kardashian?

Kim, Khloe, Kourtney och Kris är huvudpersoner i den trendsättande realityserien Keeping Up With the Kardashians som har blivit en stor publiksuccé världen över.

Hur länge har Kylie Jenner och Travis Scott varit tillsammans?

Kylie Jenner och Travis Scott gjorde slut i oktober 2019 efter två år tillsammans, men har fortsatt att vara nära vänner och uppfostrat sin dotter ihop.

Vad heter Travis Scott fru?

Jacques Berman Webster II, mer känd under artistnamnet Travis Scott, född 30 april 1991 i Houston, Texas, är en amerikansk rappare, sångare, låtskrivare och musikproducent. Han är tillsammans med Kylie Jenner sedan 2017- och har tillsammans en dotter född 2018 och en son född 2022.

Vem är rikast Kim eller Kanye?

Metro Mode. Rapparen Kanye West är numera den rikaste svarta mannen i amerikansk historia med en uppskattad förmögenhet på 6.6 miljarder dollar enligt en rapport från Bloomberg som publicerades igår. Det har svängt snabbt för designern/rapparen. I 2018 hävdade Kanye West att han hade skulder på 53 miljoner dollar.

Share this post