Allmänning

Var pa Varmdo har Victoria kopt tomt?

Var på Värmdö har Victoria köpt tomt?

LÄS MER: Prinsessan Madeleines egna lyckobild från Sverige Paret har även fått bygglov för ett två- och ett halvt meter högt plank, en mur och dessutom en swimmingpool. Det är på Fågelbrolandet i Värmdö kommun som kronprinsessan Victorias och prins Daniel har köpt tomten och markarbeten har redan satt igång.

Var på Värmdö har kronprinsessan?

På idylliska Fågelbrolandet i Värmdö kommun har kronprinsessan Victorias och prins Daniels drömmar om ett alldeles eget sommarboende i Stockholmstrakten börjat ta fart. Den lilla grusinfarten som leder in till tomten skvallrar knappast om att det här inom en snar framtid kommer att promenera en kunglig familj.

Vilka kändisar bor på Ingarö?

Björn Ulvaeus, Anders Öfverman, Lili Päivärinta, Peter Jöback, Börje Ahlstedt, Lars-Erik Berenett, Tomas Ledin, Martin Dahlin, Lena Philipsson, Micael Bindefeld, Pernilla Andersson, Mark Levengood och Jonas Gardell.

Var på Värmdö Victoria och Daniel?

Kronprinsessparet får Fågelbro Golf & Country Club på gångavstånd. Familjen Persson är en av Värmdös största markägare och har koncentrerat sitt ägande till just Fågelbrolandet där familjen har ett stort sommarresidens.

Vart bor prins Daniel?

Villa Loviseberg heter den anrika sekelskiftesvillan i schweizerstil – 59 miljoner kronor kostade det för Statens fastighetsverk att köpa huset som har en magnifik utsikt över Edsviken och Ulriksdals slott i Solna kommun – samma kommun som Haga slott ligger i. Huset är inte obekant för prins Daniel.

Vilka kändisar bor på Värmdö?

Fler som bor eller har sommarhus i Värmdö: Björn Ulvaeus, Anders Öfverman, Lili Päivärinta, Peter Jöback, Börje Ahlstedt, Lars-Erik Berenett, Tomas Ledin, Martin Dahlin, Lena Philipsson, Micael Bindefeld, Pernilla Andersson, Mark Levengood och Jonas Gardell.

Vad betyder Ingarö?

Ingarö är en ö i Värmdö kommun i landskapet Uppland i Stockholms län. Ön utgör huvuddelen av Ingarö socken. Ön är drygt 62 km² vilket gör den till Sveriges 18:e största. Ingarö har haft bofast befolkning sedan bronsåldern; på ön finns hällristningar.

Share this post