Allmänning

Vad har hant med Diana och ben?

Vad har hänt med Diana och ben?

Youtube-profilen Ben Mitkus och influencern Diana Baban har gjort slut med varandra. Ben har bland annat sagt att Diana har brist för förståelse – något Diana menar inte stämmer. – Jag har funderat, vad har jag gjort för fel?, säger hon gråtandes. Ben Mitkus, 26, och Diana Baban, 29, har gjort slut.

Hur länge var Diana och ben ihop?

Realityprofilerna Ben Mitkus och Diana Baban har varit ett par i drygt två år. Men nu har de gått skilda vägar. I ett inlägg på Instagram berättar Diana om sorgen.

Är ben och Diana tillsammans?

Det har varit många vändor fram och tillbaka för realitydrottningen Diana Baban och Youtubern Ben Mitkus, som efter nästan tre år tillsammans valde att gå skilda vägar i slutet på september 2021.

Vart är Diana Baban ifrån?

Diana Baban är folkbokförd i Hudiksvall på Hyttevägen 9 i Iggesund. Hennes bostad är belägen i Enånger-Njutångers församling. När Diana Baban såg dagens ljus för första gången var Carl Bildt (Moderaterna) Sveriges statsminister och Carl XVI Gustaf Sveriges kung.

Vem är Diana Baban?

Influencern Diana Baban, 29, och Youtubestjärnan Ben Mitkus, 27, gjorde plötsligt slut i september förra året, till följarnas stora förvåning, då det skedde mitt under en utlandssemester. Läs mer här.

Vem träffar Ben Mitkus?

Ben Mitkus och Diana Baban viftade bor allting och sa att de ”träffas och trivs” som kompisar – men det var ju inte hela sanningen. I februari 2019 bekräftade paret fansens spekulationer i en video på Youtube. – Vi har träffats väldigt länge nu och bor i princip tillsammans.

Vem har Diana Baban varit tillsammans med?

Det har varit många vändor fram och tillbaka för realitydrottningen Diana Baban och Youtubern Ben Mitkus, som efter nästan tre år tillsammans valde att gå skilda vägar i slutet på september 2021. Efter en stormig höst gick Ben ut med nyheten att han har träffat kärleken på nytt under förra veckan.

Share this post