Allmänning

Vem ersatter Patrik Kittel i OS?

Vem ersätter Patrik Kittel i OS?

Antonia Ramel ersätter Patrik Kittel i dressyrlaget under OS i Tokyo sedan hästen Well Done de la Roche CMF strukits från tävlingen.

Är Patrik Kittel svensk?

Patrik Kittel, född 10 juni 1976, är en svensk dressyrryttare som tävlar för Tranås ridklubb. Han är Sveriges ledande dressyrryttare och låg i april 2018 tillsammans med topphästen Deja på en nionde plats på världsrankingen i dressyr.

Vad hände med Patrik Kittel?

Sveriges olympiska kommitté (SOK)meddelade på torsdagen att Patrik Kittel stryker sig från dressyren efter att hästen Well Done de la Roche CMF skadat sig. – Till min stora sorg snubblade Well Done tyvärr under gårdagens träning och en mindre skada sätter stopp för vår OS-start, säger Kittel.

Vilka kommenterar dressyr OS?

Henrik Johnsson och Linda Heed kommer att vägleda TV-tittarna i dressyr, hoppning och fälttävlan under höstens OS-sändningar. Henrik Johnsson är en mycket rutinerad programledare men har också varit populär som kommentator i samband med Sweden International Horse Show i Friends arena.

Vem kommenterar dressyr i OS?

Under OS i Tokyo är Discovery bolaget som har sändningsrättigheterna och tunga ridsport namn har rekryterats. Henrik Johnsson, som är en rutinerad tv- och radioprofil, ska precis som under OS 2016 i Rio de Janerio vara kommentator för ridsportens samtliga programpunkter.

Vem kommenterar Hästhoppningen i OS?

OS 2021 • Linda Heed kommenterar hoppning – förklarar sina ljud.

Vilka kommenterar Hästhoppningen i OS?

Henrik Johnsson ska guida ridsporttittarna genom sommarens OS i Tokyo. Vid sin sida har han hoppexpert Linda Heed, fälttävlansexpert Lars Christiansson och en dressyrexpert som presenteras senare. För ridsportens del finns även reporter Malin Larsson på plats för att ge en inblick bakom kulisserna.

Vem kommenterar dressyren OS?

Kommentatorn Henrik Johnsson står inför en ny uppgift – att referera OS hemifrån. Han berättar om att OS-satsa parallellt med frun och ryttaren Malin Baryard Johnsson, om vad han tycker är ridsportens genomslagskraft och om sitt eget medaljhopp.

Share this post