Blogga

Nar ar Studentkryssningen 2022?

När är Studentkryssningen 2022?

12, 13 & 17 april 2022 | 23h Galaxy Fun Cruises har anordnat Studentkryssningen sedan 2003 och är i dag Sveriges Största Studentfest till havs. Varje år samlas tusentals studenter från hela Sverige och åker tillsammans med oss på 23 timmars fest.

Vad gör man på Studentkryssning?

Fun Cruises anordnar varje år Sveriges största studentkryssningar som går från Stockholm, till Åbo i Finland och tillbaka. Under tiden hinner du sjunga karaoke, prova alla bufféer och dansa tills du stupar. Festen är inte över förrän båten går i land i Stockholm igen!

Är Studentkryssning kul?

Ja, sprit, fylleknull och spyor är hela grejen med studentkryssningar. Om det är värt att åka, beror helt och hållet på vad du är ute efter. Vad är du ute efter? Jag ska åka med några kompisar (singlar).

Får man ta med alkohol på Studentkryssning?

Tallink Silja upphör nu med att sälja alkohol i sina taxfree-butiker under utresan på studentkryssningar. Anledningen är at man vill minimera fyllan och därmed också stoppa våltäkterna.

Hur mycket kostar Studentkryssning?

Prislista för Fun Cruises Studentkryssningar 2022

Hytt PRIS
E3 Bilden visar en E2-hytt. PER PERSON: 580:- TOTALT: 1740:- BOKA
E2 Bilden visar en B2-hytt. PER PERSON: 610:- TOTALT: 1220:- BOKA
B4 Bilden visar en B2-hytt. PER PERSON: 600:- TOTALT: 2400:- BOKA
B3 Bilden visar en B2-hytt. PER PERSON: 630:- TOTALT: 1890:- BOKA

Kan man ta med alkohol på kryssning?

Man får inte själv ta med sig alkoholhaltiga drycker på fartyget, dessa konfiskeras tills slutet av kryssningen alternativt tillkommer en uppkorkningsavgift som brukar vara så väl tilltagen att det ligger i paritet med vad liknande flaska kostar på båten.

Hur avbokar man Funcruises?

Om du behöver avboka din resa ska du kontakta SR snarast. 3.5.1 Avbeställningsskydd BASIC gäller om du måste avbeställa din kryssning på grund av sjukdom eller olycka som drabbar dig själv eller dina närmaste (släkt/sambo) och gäller endast med ett giltigt läkarintyg.

Är Studentkryssning värt?

– En studentkryssning är betydligt farligare än en vanlig fest, säger hon. På en vanlig fest finns det inte stängda rum där studenter kan råka ut för övergrepp. Jag skulle säga att studentkryssningar är Sveriges farligastes studentfirande.

Får man ta med alkohol på färja?

Om du har handlat alkoholen på färjan eller flygplatsen får du tull- och skattefritt ta med dig samma mängd alkohol som om du kom resande från ett land utanför EU om: du är bosatt i Sverige och utlandsvistelsen har varat längre än 20 timmar.

Kan man avboka Studentkryssningen?

Om Studentkryssningen skulle bli flyttad och du inte vill åka med på ett nytt datum så kan du självklart avboka och får då tillbaka alla pengar som du har betalat in för resan, med undantag för 250:- i administrativ avgift samt eventuella avbeställingsskydd. Detsamma gäller om kryssningen skulle bli inställd.

Share this post