Rekommendationer

Hur mycket kostar det att vara aupair?

Hur mycket kostar det att vara aupair?

Vad kostar det att ha en Au pair? Minimilönen (fickpengar) för Au pairer är 3.500 sek per månad (före skatt). Au pair måste förses med gratis mat och logi av värdfamiljen. Fickpengar täcker kostnader för privat konsumtion.

Måste man ha körkort för att bli au pair?

Det är ett programkrav att alla au pairer har ett giltigt körkort så vi kan inte anta dig till vårt program förrän du har fått ditt körkort. Men under tiden rekommenderar vi att du fyller i resten av ansökan så att vi är beredda att påbörja din matchningsprocess så snart du fått körkortet.

Dina kostnader för att bli au pair i USA

Programlängd Priser
Au pair i USA Programlängd Tolv månader + en resemånad (valfritt att förlänga ytterligare 24 månader) Priser 9985 kr
Pro pairs* Programlängd Priser 7835 kr
Återkommande au pair* Programlängd Priser 7835 kr

Vad menas med au pair?

Som au pair bor man hos en amerikansk värdfamilj under ett år och tar hand om deras barn. I utbyte får man mat och husrum, veckolön samt möjlighet att resa och studera i USA.

Vad krävs för att bli au pair?

En av de viktigaste kvalifikationerna för att ansöka om att bli au pair är att du har minst 200 timmars erfarenhet av att ta hand om barn. Det kan vara erfarenhet som att du varit barnvakt, arbetat på förskola, varit tränare i ett barnsportlag eller andra aktiviteter för barn.

Hur hittar man en au pair?

Hur hittar jag en au-pair till min familj?

  1. Fråga din bekantskapskrets. Kanske har du en bekant utomlands som har barn eller släktingar som gärna åker till Sverige och jobbar som au-pair?
  2. Sök au-pair online.
  3. Kontakta en au-pair-agentur.

Vad tjänar en au pair i Sverige?

Minimilönen (fickpengar) för au pairer är 3.500 sek per månad (före skatt). Tänk på att denna summa är minimilön, det finns inga hinder om ni är nöjda med er au pair att betala en högre lön. Au pair måste förses med gratis mat och logi av er.

Hur lång tid tar det att bli au pair?

Utöver minimikravet på 12 månader som au pair i USA har du också möjlighet att förlänga vistelsen i 6, 9 eller 12 månader till. Över 40 % av våra au pairer väljer att utnyttja den här möjligheten.

Måste man ha körkort för att vara au pair?

Måste jag ha körkort för att ansöka? AU PAIR: Det finns inget krav på att ha körkort men till många länder är det ett plus. JOBBA UTOMLANDS: Det finns inget krav på körkort men det är ett plus då en del jobb kräver att man har körkort.

Share this post