Allmänning

Hur mycket tull betalar man fran SHEIN?

Hur mycket tull betalar man från SHEIN?

SHEIN kan betala oss mellan 50% och 100% av tullavgifterna i händelse av att beställningar hålls kvar av tullen på grund av dem, det vill säga de har felmarkerat ordern med avseende på dess innehåll.

Hur lång frakt SHEIN?

Hur lång är leveranstiden? Jag upplever att shein verkligen steppat upp när det kommer till deras leveranstider. Jag brukar få min beställning efter cirka 5 arbetsdagar.

Vilket land skickar SHEIN från?

Det kinesiska, butikslösa modeföretaget Shein, grundat 2008, har under de senaste åren fått en explosionsartad tillväxt och blivit en av de mest populära shoppingapparna i världen. Shein finns på cirka 220 marknader online, vilket kan jämföras med H&M:s 53 marknader online.

Finns det tull på SHEIN?

Uppmärksamhet! För användare i EU från och med den 1 juli 2021 gäller att om produkterna som säljs på SHEIN inte innehåller moms kommer de automatiskt att stoppas av tullen, och du måste betala ditt lands moms på produkten och fraktbolagets hantering av denna betalning (cirka 20 euro).

När kommer min beställning från SHEIN?

*SUPERNÖJD* Jag har handlat från Shein sedan oktober 2020 och har lagt 19 stycken beställningar i olika omgångar. Leveranserna kommer inom 2-3 veckor, bra packat, och bra kvalite för det pris man betalar och aldrig haft problem med någon av dom.

Vart ligger Shein i Sverige?

Shein, av företaget skrivet SHEIN, är en kinesisk klädkedja. Det grundades 2008 av Chris Xu i Nanjing i Kina och fanns 2021 online i över 220 länder. Företaget är känt för sina billiga kläder tillverkade i Kina….Shein (företag)[redigera | redigera wikitext]

Historia
Webbplats shein.com

Hur är det att beställa från Shein?

Vilket fraktbolag använder SHEIN?

Vilket företag SHEIN distribuerar Det företag som SHEIN distribuerar är normalt statligt bolag i delstaten i landet som det är i Spanien Correos, men det beror på i vilket land du är.

Share this post