Rekommendationer

Vad heter Barbies kompisar?

Vad heter Barbies kompisar?

Stacie: Stacie Roberts är blond, blåögd och har ljus hy precis som sina systrar Barbie, Kelly/Shelly och Skipper. Stacie har vännerna Lila och Janet som hon ofta är ute och leker med. Krissy: Krissy Roberts är Barbies minsta syster och är en bäbis.

När kom Barbie dockan?

Barbiedockan började tillverkas i USA 1959. Dockan utvecklades av Ruth Handler, som gav dockan namnet Barbara Millicent Roberts och tilltalsnamnet Barbie efter sin dotter.

Vad heter Barbies djur?

Rollfigurer. Barbie Roberts bor i det enorma Drömhuset med sina yngre systrar och sina husdjur (katten Blissa, hunden Taffy och hästen Tawny). Hon har haft över 150 yrken och är en modeikon i Malibu.

Vad heter Barbies bästa vänner?

Nikki är en av Barbies bästa vänner och är nära vän till Teresa. Hon är kreativ, modeintresserad, frispråkig och har en egen blogg. Raquelle är kompis till Barbie, men ser henne egentligen som sin rival, bland annat avundas hon hennes relation med Ken.

Hur gör man kläder till Barbie?

En rolig videohandledning som visar hur du gör kläder till Barbie-docka, förvandlar henne till en sjöjungfru och andra söta DIY-spel.

Var kan man köpa Barbie?

Barbiedockor och barbie dockor kan du köpa här på Leksakscity.se. Barbiedocka som leksak till barn är alltid lika populärt, vi erbjuder ett stort utbud till låga priser. Barbie dockor finns i flertalet teman och utföranden.

Hur syr man Barbiekläder?

Troligtvis behöver du inte köpa mycket nya tyger till Barbies kläder. Det mesta finns omkring dig redan idag för det går också åt så väldigt små bitar. Det räcker gott med en ensam gammal strumpa för att göra en tröja, din avlagda t-shirt, en gammal näsduk blir en snygg skjorta, ja, möjligheterna är obegränsade.

Vad kostar en Barbie?

Bild Lilli tillverkades enbart i cirka 130 000 exemplar mellan åren 1955 och 1964 då Barbie köpte upp rättigheterna….Barbie fyller 60 år och samlarintresset är rekordstarkt på Tradera.

Auktion Slutpris
midge lilli barbiedocka mattel bubble cut vintage 10 100
RARE VHTF VINTAGE BARBIE ORIGINAL 1959 Gay Parisienne # 964 10 100
Barbie-Förebild Lilli-Dockan 8 811
äldre Barbie 8 211

Share this post