Blogga

Hur langt gar BMW iX?

Hur långt går BMW iX?

630 KM* RÄCKVIDD MED BMW iX. Med en räckvidd på 630 km* är BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: 425 km*) perfekt både i stan och för längre sträckor.

Hur bra är BMW iX3?

iX3 ger BMW:s mellanstora SUV en elektrisk twist, med gott om utrymme och en hög nivå av komfort och kvalitet. Samtidigt går den miste om några av de fördelar som skräddarsydda elektriska plattformar erbjuder, samtidigt som den är relativt dyr för den räckvidd som erbjuds.

Är BMW iX3 fyrhjulsdriven?

iX3 blir, till skillnad från konkurrenter som Audi e-tron och Mercedes EQC, inte fyrhjulsdriven. Elmotorn som ger 286 hästkrafter och 400 newtonmeter driver på bakaxeln. Batteripaketet har en lagringskapacitet på 74 kWh och det ska räcka till en räckvidd på drygt 44 mil, enligt preliminära WLTP-siffror.

När levereras BMW iX 50?

Priset på BMW iX xDrive50 blir 1 065 000 kronor. Tillverkningen startar i sommar och lansering av bilen beräknas till hösten, men går att beställa från den 6 april.

Vad kostar BMW xi3?

Nu finns BMW X3 med bensin- och dieselmotor, som laddhybrid och – i och med iX3:s entré – som elbil. Produktionen sker i Kina och till Sverige kommer den elektriska suven i början av 2021 med en prislapp på 769 000 kronor.

När lanseras BMW iX?

BMW:s nya teknologiska flaggskepp, BMW iX, är nu redo för serieproduktion och väntas anlända i slutet på november 2021. Bilen tar ett nytt grepp om konceptet Sport Activity Vehicle (SAV) och utgör grunden för framtidens körupplevelse med automatisering, elektrifiering, uppkoppling och digitala tjänster.

Var tillverkas BMW iX?

BMW iX kommer tillverkas på BMW Group Plant Dingolfing. Grön energi kommer användas i hela produktionslinjen för fordonet och battericellerna. BMW Group ska få sin kobolt och litium från kontrollerade källor i Australien och Marocko.

Vad kostar BMW iX?

BMW iX pris från 881.000kr* Erbjudandet gäller för registrering före 31 mars 2022. *Miljöbonus är inte inkluderat i priset, se trafikverket.se för mer information.

Hur långt kommer man med BMW iX3?

UPP TILL 460 KM* RÄCKVIDD MED BMW iX3. LADDTIDER FÖR 100 KM RÄCKVIDD.

Share this post