Ny

Vad ar det basta serumet?

Vad är det bästa serumet?

1. Bäst i test – Clarins Double Serum Complete Age Control. Detta serum är bra för förstorade porer, ojämn hudstruktur, fina linjer, slapp hy och rynkor. Det är med andra ord på det viset att det passar extra bra för mogen hy.

Får finnar av serum?

I genomsnitt tar det ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya hudvårdsprodukter och först därefter kan du se resultat. Initialt kan man uppleva en försämring av huden i form av torrhet, rodnad och finnar. Detta är en del av utrensningsprocessen och helt normalt.

Vad ska ett serum innehålla?

Leta efter serum med vitamin E (en antioxidant, skyddar cellerna från oxidativ skada), niacinamid (förbättrar hudens elasticitet, ökar ceramidnivåerna i huden), glykolsyra (försiktigt exfolierar och jämnar ut hudton) och hyaluronsyra (behåller fukten).

Kan man använda serum utan kräm?

Serum är känt för att vara mer effektivt eftersom det har hög koncentration av aktiva ingredienser. Men när serum används utan andra produkter, eller i för höga doser, kan serum påverka huden negativt. Det är för att serum även kan torka ut huden. Ansiktskrämer är mildare mot huden och kan användas dagligen.

Vad är Ansiktsserum bra för?

Ett serum kan hjälpa din hud på lång sikt för att exempelvs öka kollagen och hålla vätskenivåerna i balans. Detta gör dem till ett bra verktyg för att jobba mot specifika hudproblem, som t ex rynkor, rosacea eller akneproblem.

Är The Ordinary bra?

När det gäller Retinol så kan produkterna enligt min mening inte mäta sig mot den Retinol jag brukar använda. Däremot så är produkterna från The Ordinary ett väldigt bra budgetalternativ och något jag absolut kan komma att använda som en bas eller som en produkt jag har mellan mina ”riktiga” hudvårdsprodukter.

Hur många droppar serum?

Man ska inte överdosera serum. Serum är ofta dyrbara droppar och man behöver inte mer än en liten ärta, eller ett par, tre droppar för att huden ska må bra. Klappa in serumet i ansiktet, låt det absorberas ett par minuter innan du applicerar din dagkräm eller din foundation.

Hur ofta ska man använda the ordinary?

The Ordinary För extra lyster använd AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution efter steg 1 i kvällsrutinen, 1-2 ggr/veckan. De dagar du applicerar denna mask avstå från 100% L-Ascorbic Acid Powder.

Vilka produkter från The Ordinary är bäst?

Dom bästa produkterna från The Ordinary!

  • Natural moisturizing factor kräm – Fuktkrämernas fuktkräm.
  • Hyaluronic acid 2% + B5 serum – I princip alla återfuktande produkter innehåller hyaluronsyra.
  • AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution Mask – Ja vet, ni är trötta på att höra mig tjata om denna masken men den är ju bara så bra.

Share this post