Rekommendationer

Varfor har man blaa lappar?

Varför har man blåa läppar?

Cyanos uppträder för att vävnaderna som normalt skulle fyllas med ljust syresatt blod istället är fyllda med ett mörkare, syrefattigt blod. Mörkare blod är mycket mer benäget att ge blå-skiftande optiska effekter och därmed syrebrist – hypoxi – vilket leder till en blå missfärgning av läppar och andra slemhinnor.

Hur gör man läppförstoring?

En injektionsbehandling för att uppnå en läppförstoring med fillers tar ungefär 15 – 30 minuter. Den går till så att preparatet injiceras genom en tunn nål in i dina läppar. Direkt efter behandlingen kan behandlingsområdet bli aningen rött, svullet och ibland kan man få något enstaka blåmärke.

Varför läppförstoring?

Det är många idag som gör fillers i läpparna för att jämna till läpparnas form, förstärka amorbågen eller få mer återfuktade läppar utan att egentligen förstora dem alls.

Varför Halsvenstas?

Halsvenstas förekommer vid tex högerkammarsvikt, lungemboli, hjärttamponad och stor trikuspidalisinsufficiens (pulserande halsvenstas i det senare fallet). Palpation av lateralförskjuten och breddökad hjärtapex talar för vänsterkammarförstoring. Parasternala pulsationer förekommer vid högerkammarförstoring.

Hur länge håller fillers i läpparna första gången?

Behandling av läppar varar oftast mellan 1-3 månader och upp till 6-12 månader. Det är väldigt svårt att bedöma den exakta nedbrytningstiden för varje individ. Behandling i ansiktet håller 6-12 månader och upp till 18 månader, beroende på vilket material som används.

Hur mycket kostar det att fylla läpparna?

Läppförstoring – Pris från 2 700 kr.

Hur ofta behöver man fylla på fillers i läpparna?

Man kan göra en liten påfyllning/touch-up två veckor efter behandlingen. Därefter fyller man vanligtvis på efter några månader beroende på vilken typ av fillers man använt och vilket område som behandlats. Allt ifrån 3-18 månader för att bibehålla ett långvarigt resultat.

Share this post