Populära

Hur fungerar foodora?

Hur fungerar foodora?

Ange var i landet du befinner dig för att se vilka restauranger som erbjuder leverans hem till dig. Kolla igenom restaurangutbudet och menyerna och välj vad du är sugen på just i dag. Lägg valda rätter i din varukorg och betala för ordern. När ordern är lagd får du en uppskattad leveranstid.

Hur kontaktar man foodora?

Foodora Kundtjänst – E-post E-postadressen till Foodoras kundtjänst är: [email protected].

Vad är viktigt att tänka på när vi ska skicka varor till kund?

Bestäm dig tidigt för hur du vill göra, eftersom det kan påverka valet av leverantör. Tänk på att distribution inte bara handlar om hur kunden får sina varor, utan även om hur du hanterar returer. Det finns företag som erbjuder olika typer av helhetslösningar.

Hur mycket tar Foodora i avgift?

Foodora skär emellan och tar en procentsats, kring 20-30 procent – resten tillfaller restaurangen. Denna förmedlingsavgift, plus den peng som slutkunden betalar för leveransen, blir Fooodoras reella intäkt. Bokslutet ger få ledtrådar i form av fotnoter som i detalj beskriver bolagets ekonomi.

Hur tar Foodora betalt?

Du får alltid en bekräftelse med leveranstid från restaurangen.

  • Du kan välja mellan att betala med kort, faktura, Swish, Klarna, ApplePay elle…
  • När du har skickat din beställning förmedlas den automatiskt till restaurangen…
  • Det är ovanligt att någonting går snett vid beställningar, men det händer.
  • Har inte fått min mat foodora?

    Hör av dig till vår kundservice så ska vi såklart ordna med återbetalning för rätten som saknades. Du når oss antingen på [email protected] eller i vår live-chatt som du hittar i Hjälpcenter både i appen och på hemsidan.

    Vad ska du göra om du får en leverans Varor som börjat tina?

    Konsumenten har rätt att häva köpet om förseningen har stor betydelse för konsumenten eller om hen före köpet meddelade dig att leverans en viss dag var avgörande för köpet. Du kan bli skyldig att betala skadestånd till konsumenten för de kostnader som har orsakats av förseningen.

    Share this post