Rekommendationer

Hur betalar man bussbiljett med mobilen?

Hur betalar man bussbiljett med mobilen?

  1. Att köpa biljetter via mobilen är både enkelt och smidigt.
  2. Första gången du köper en mobilbiljett behöver du aktivera ett betalkort (VISA/MasterCard) eller fakturatjänsten Klarna.
  3. Biljetten får du direkt i appen och där ser du hur länge den är giltig för resa och/eller övergång.

Kan man köpa biljett på tåg?

På många stationer så finns det biljettautomat där du kan köpa tågbiljetter. Du kan betala med kontokort och biljetten skrivs ut direkt vid köpet. Här kan du se på vilka stationer det finns biljettautomater.

Hur visar man biljett SJ?

För att skriva ut din biljett söker du upp din beställning via Min resa, som du hittar på startsidan. Väl inne på beställningen så klickar du på Visa biljett, då öppnas e-biljetten som en pdf som du kan välja att skriva ut. Om du har vår app så kan du hämta och visa biljetten direkt i appen.

Hur betalar man för att åka tåg?

På Västtågen kan du köpa biljett av tågvärden, du betalar med bankkort.

Hur betalar man biljett på tåg?

Du kan betala med Swish, faktura och kontokort. Vid köp mot faktura legitimerar du dig med Mobilt BankID.

Vad händer om man inte köper tågbiljett?

Om du reser med tåg och inte har en giltig biljett kan tågbolaget kräva att du ska betala en tilläggsavgift, eller be dig stiga av tåget.

Är SJ biljetter personliga?

Nej, det går inte att ändra namn på en SJ-biljett. Har du ett ombokningsvärde så är det möjligt att använda det för att boka en ny resa till en annan person. I detta fall behöver du kontakta vår kundservice för hjälp.

Hur fungerar SJ biljett?

App-biljett Har du en smartphone och har laddat ner vår app så kan du enkelt både köpa biljett och ha koll på dina resor. Ombord på tåget visar du sedan upp din biljett direkt i appen. Alla SJs egna app-biljetter är personliga.

Hur lång tid tar det att få e biljett SJ?

För att boka om din resa måste du söka upp din bokning via Min resa och avboka den innan tågets avgång. Då får du ett ombokningsvärde som gäller för resor med SJs tåg och är giltigt i 180 dagar, räknat från första giltighetsdagen.

Share this post