Trendig

Vad kostar Coop kort?

Vad kostar Coop kort?

För att bli medlem ska du ha fyllt 18 år samt betalat in din medlemsinsats på 100 kr till din lokala konsumentförening. Skulle du avsluta medlemskapet får du insatsen tillbaka. Ditt medlemskap registreras några dagar efter att du betalat medlemsinsatsen och ditt Coop-kort kommer med posten inom några dagar.

Hur säger jag upp mitt Coop Mastercard?

För att avsluta Coop Mastercard kan du kontakta EnterCard på telefonnummer 0771-17 17 17 knappval 3, 1, 1, sedan 4. Öppettider är måndag till fredag kl. 09.00-18.00. Du kan även skicka in en avslutsbegäran via webbsidan: coopmastercard.coop.se.

Vad är Coop Matkonto?

Coop Matkonto ger dig koll på hushållets matinköp och upp till 5,5 poäng per krona på allt du handlar på Coop. Ingen årsavgift och extrakort till familjemedlemmar från 10 år utan extra kostnad.

Hur tar man bort ett konto på Swedbank?

För att avsluta ett konto behöver du kontakta oss. Enklast gör du det genom att skriva till oss i internetbanken. Skriv vilket konto du vill avsluta och på vilket konto kvarvarande pengar ska sättas in.

Kan man koppla Coop-kort till bankkort?

Du måste ansöka om Coop Mastercard för att kunna ta del av alla fördelar vi berättar om här på sidan. Har du redan ett bankkort med Mastercard-symbol, som du använder som bankomatkort och som är kopplat till ditt lönekonto, kan du även behålla det.

Vad kostar det att bli medlem i Coop?

Coop är ingen vanlig matkedja, vi är ett kooperativ. Som medlem hos oss blir du även medlem i din lokala konsumentförening. De 100 kr du betalar innebär att du blir delägare i din lokala konsumentförening. Din medlemsinsats får du tillbaka om du väljer att lämna Coop.

Hur sätter man in pengar på Coop Matkonto?

Inbetalningar för Coop Matkonto sker via bankgiro 5438-4201. Du använder ditt unika OCR-nummer för att beloppet ska placeras på ditt Coop Matkonto. Du hittar OCR-numret på ditt kontoutdrag/avi eller i inloggat läge på Coop Matkonto via coop.se.

Hur fungerar nya Coop kortet?

Det nya betalkortet har chip för att det ska vara lika smidigt och säkert som andra betalkort, men det är fortsatt ett betalkort som bara går att betala med på Coop. Kom ihåg att det är nya inbetalningsuppgifter för ditt nya kort – Bankgiro istället för plusgiro och att det är en ny betalreferens (OCR-nummer).

Share this post