Ny

Hur mycket drar en seadoo spark?

Hur mycket drar en seadoo spark?

Snabb och bränslesnål Rotax 900 ACE-motorn med 44 kW (60 hk) är marknadens mest bränsleeffektiva med en bränsleförbrukning på bara 7,34 L per timme, medan den effektstarkare och accelerationssnabbare Rotax 900 ACE 66 kW (90 hk) förbrukar bara 9 L per timme.

Hur mycket bränsle drar en vattenskoter på tur?

Med en toppfart på upp till 80km/ h och bränsleförbrukning på ca 7-8 liter / tim.

Hur fort går en spark?

För trots att motorn inte är den med flest hästkrafter på marknaden känns den väldigt pigg på Sparken som är en riktigt lätt maskin. Därmed blir hästkrafter per kilo relativt bra. Och det känns när vi nu har kört maskinen att den är väldigt pigg där den når toppfarten på cirka 75 km/h på bara några sekunder.

Måste man ha körkort på vattenskoter?

Från och med 1 maj 2022 gäller krav om förarbevis för att framföra vattenskoter. För att kunna utbilda sig och få köra vattenskoter krävs det även att man har fyllt 15 år.

Är vattenskoter roligt?

Visst börjar man längta efter de där härliga varma dagarna när vädret är perfekt för en sväng på vattenskotern med familjen och vännerna. Men det finns ju alltid en baksida av det roliga som man också måste tänka på. Att känna fartvinden, vattnet som yr och adrenalinet pumpa.

Hur mycket bensin rymmer en vattenskoter?

En 70 L tank räcker ca en timme.

Vad kostar service på vattenskoter?

Priserna är inklusive moms.

Service av vattenskoter 1 990 kr
Konservering av vattenskoter 990 kr
Vinterförvaring av vattenskoter 2 990 kr/säsong

Hur stor tank har en seadoo spark?

LÄNGDxBREDDxHÖJD: 2790×118 cm. TORRVIKT: 185 kg (enligt tillverkaren). TANK: 30 liter.

Hur mycket kostar en spark?

✅ Hur mycket kostar en spark? Majoriteten av alla sparkstöttingar kostar mellan 1 000 och 2 000 kronor. Det finns dock några exemplar som går att köpa till ett lägre pris. Det finns också mer avancerade modeller som kostar mer.

Share this post