Blogga

Hur sparar man i Gmail?

Hur sparar man i Gmail?

Ange standardlagringsregeln för Gmail

  1. Logga in på vault.google.com.
  2. Klicka på Lagring. Listan med standardregler öppnas.
  3. Klicka på Gmail .
  4. Välj hur lång tid meddelandena ska sparas:
  5. Om du anger en lagringsperiod väljer du vad som ska hända med meddelanden när lagringsperioden löper ut:
  6. Klicka på Spara.

Hur öppnar man ett mail?

Börja med ett hej Börja alltid ditt mejl med Hej följt av mottagarens namn samt utropstecken, till exempel Hej Eva!. Eftersom e-post kan användas till massutskick och andra typer av opersonlig kommunikation är det bra att använda mottagarens namn för att markera att det är personligt.

Hur öppnar man bifogade filer på iphone?

Om du får ett e‑postmeddelande som innehåller en bilaga (en fil), kan du öppna den när du har hämtat den till din dator.

  1. Öppna ett meddelande som innehåller en bilaga i Mail på iCloud.com.
  2. Klicka på filen eller bilden som du vill ladda ned till din dator.

Hur mailar man på dator?

Viktiga är att logga in på datorn med ditt Microsoft-konto. Du kan skapa ett med hjälp av en e-postadress som du redan har, eller registrera dig för ett nytt – det är gratis. Om e-postadressen för ditt Microsoft-konto slutar med outlook.com, live.com, hotmail.com eller msn.com, bara logga in på datorn.

Vad betyder arkivera i Gmail?

Om du vill rensa inkorgen utan att radera e-postmeddelanden kan du arkivera eller ignorera dem. Då flyttas de till etiketten Alla mail. När du arkiverar ett meddelande visas det i inkorgen igen när någon svarar på det. När du ignorerar ett meddelande visas inte eventuella svar på det i inkorgen.

Hur länge sparas mail?

Det finns ingen tidsangivelse för hur länge myndigheten måste spara handlingarna, i detta fall mailen. I 6 § står att myndigheten ska skydda arkivet mot förstörelse samt gallra i arkivet enligt föreskriven gallring. Det är alltså myndighetens egna arkiveringshandlingsplan som reglerar hur länge handlingen måste sparas.

Share this post