Trendig

Vart skickas Zaful ifran?

Vart skickas Zaful ifrån?

Leveransen tog typ 6 arbetsdagar, och jag fick även spårningsnumret till DHL vilket kändes seriöst, så jag kunde lätt följa paketet. Vet att vissa fått betala tull (eftersom det skickas från Hong Kong) men jag behövde inte det som tur var.

Kan man lita på Zaful?

Företaget vill bidra till en mer hållbar framtid och därför samarbetar de med olika företag som säljer och tillverkar hållbara material. Zaful skickar sina produkter till 260 olika länder och de har ett automatiskt styrt lager.

Hur är Zaful?

ZAFUL Omdömen Snabb leverans samt bra kvalité på kläderna! Billiga priser + rabattkoder! Kommer definitivt beställa igen!

Har någon beställt från SHEIN?

NÖJD KUND! Jag har alltid haft problem med kläder och blir inte så snabb nöjd med alla kläder MEN efter att jag har beställt från Shein många gånger, så tycker jag att det finns dem bästa kläderna där som man kan köpa. Jag tycker att materialen på kläderna är väldigt bra ,och billigt också.

Är Boohoo små i storlekarna?

Storlekar stämmer inte alls och kvalitén är usel. Jag tänkt skicka tillbaka min tre par jeans som var mycket för små. Strl 42 motsvarade ca en 38:a. Det skulle kosta 770kr så jag struntade i det.

Vart kommer kläderna från SHEIN?

Företaget är kinesiskt, men säljer inte på den kinesiska marknaden. Däremot på över 200 andra marknader världen över. De har inga butiker, utan allt sker online. Kläderna som Shein säljer tillhör de allra senaste trenderna och riktar sig till en målgrupp under 25 år.

Är det säkert att handla från SHEIN?

Inte bara är kläderna billigare och säkert sämre kvalitet. SHEIN har en historik av att vara oetiska. De använder sig av barn slaveri, de betalar mindre än minimun lön till sina arbetare, använder sig av ”sweatshops”, vilket är fabriker som bryter mot minst två arbetsrätt lagar.

Hur är storlekarna på Boohoo?

Alla mina plagg och skor har hållt bra för såväl användning som tvätt så jag har absolut inget att klaga på! När det kommer till storlekar kan de vara lite inkonsekventa då vissa är stora i storleken men jag brukar kika på vilken storlek modellen har på sig (det står oftast vid varje plagg) och utgå från det.

Hur lång tid tar det att få kläder från Boohoo?

Boohoo – Gratis retur, reviews Standardleverans inom Sverige kostar 59kr och tar upp till 5 arbetsdagar, men man kan också välja expressleverans inom Sverige som kostar 199kr och – varan levereras då nästa dag så länge beställningen är gjord innan kl15 måndag-fredag.

Varför ska man inte handla från SHEIN?

SHEIN har en historik av att vara oetiska. De använder sig av barn slaveri, de betalar mindre än minimun lön till sina arbetare, använder sig av ”sweatshops”, vilket är fabriker som bryter mot minst två arbetsrätt lagar. Plus denna industri är otroligt dålig för miljön.

Vilket fraktbolag använder SHEIN?

Vilket företag SHEIN distribuerar Det företag som SHEIN distribuerar är normalt statligt bolag i delstaten i landet som det är i Spanien Correos, men det beror på i vilket land du är.

Får man betala tull från SHEIN?

Om du beställer produkter tillverkade i Kina i SHEIN onlinebutik måste din beställning gå igenom tullkontroll, eftersom du kanske är bosatt i ett annat land. Om din beställning från SHEIN är försenad av tullen måste du betala en extra avgift, så att beställa från SHEIN är inte så billigt som du ursprungligen trodde.

Share this post