Populära

Hur tar man ut pengar fran GIMI?

Hur tar man ut pengar från GIMI?

Gå till ditt ”Kortet” på din startsida och du kan där välja att överföra pengar från ditt Gimi-konto till kortet. Pengarna som finns på Gimi-kontot kan enkelt och när som helst överföras till kortet.

Hur funkar appen GIMI?

Gimi laddas ner av både barn och förälder vilket gör att föräldern lätt kan föra över barnets vecko- eller månadspeng och samtidigt ha koll på hur barnet sedan hanterar pengarna. I appen kan barnet spara pengar med ränta och sätta upp egna sparmål – till exempel spara till en leksak.

Är GIMI bra?

Gimi är en app som gör det enklare för barn att förstå privatekonomi. Via appen kan föräldrar exempelvis belöna sysslor och skicka veckopengen. Barnen kan även sätta upp sparmål och lära sig mer om ekonomi via den digitala spargrisen Piggy. Appen passar bäst för barn mellan 7 – 13 år.

Vad kostar GIMI appen?

Gimi-kortet är ett av få kort som applicerar sig för barn och ungdomar under 18 år….Fakta om kortet.

Årsavgift: 469 SEK
Valutapåslag: 3 %
Korttyp: Mastercard
Ansvarig bank: Gimi

Vad kostar GIMI?

Det är en månads- eller årsprenumeration som föräldern står för. Månadskostnaden kommer vid lansering ligga på 39 kr i månaden. En av anledningarna till att kortet kommer med en kostnad är för att Gimi skall bli vinstdrivande. Under 2018 hade Gimi ingen omsättning och förluster på 16,5 miljoner kronor.

Är GIMI gratis?

Gimi är en gratis app som lär barn att hantera pengar. Föräldern har en egen Gimi app och samspelar med barnet via sin app. Detta genom att till exempel ge veckopeng via appen.

Hur mycket ska man ha i månadspeng?

Hur mycket ska barnen få i månadspeng?

Barnets ålder Genomsnittligt belopp per månad
6 till 8 år 130 kronor
9 till 11 år 220 kronor
12 till 14 år 360 kronor
15 till 17 år 800 kronor

Vad kostar GIMI kort?

Gimi-kortet är ett av få kort som applicerar sig för barn och ungdomar under 18 år….Fakta om kortet.

Årsavgift: 469 SEK
Uttagsavgift: 0,00 %
Valutapåslag: 3 %
Korttyp: Mastercard
Ansvarig bank: Gimi

Hur köper man ett GIMI kort?

När ditt barn är redo för sitt eget Gimi-kort beställer du det enkelt i appen. Uppgradera ditt barns konto till Gimi Master och välj prenumeration i dina inställningar. Tryck “Skaffa Master” och köp abonnemanget via App Store eller Play Store. Tryck på “beställ kortet”-knappen och följ instruktionerna!

Hur beställer man ett GIMI kort?

Ditt barn kan använda kortet online (om du inte spärrat kortet för online-köp) och i kortterminaler som accepterar Mastercard. Du kan välja ifall kortet ska fungera i uttagsautomater.

Share this post