Allmänning

Vad gor en Djurkommunikator?

Vad gör en Djurkommunikatör?

Djurkommunikatörer påstår sig kunna med hjälp av telepatisk överföring ”prata” med djur. Exempel på olika sorters Djurkommunikatörer är t ex kattviskare och hästviskare. Du kan arbeta yrkesmässigt inom djurs hälso- och sjukvård utan att tillhöra djurhälsopersonal.

Vad kostar en Djurkommunikatör?

Bra att veta Om ni inte har möjlighet att komma till mig, kan jag resa till er. En djurkommunikation eller djurhealing tar cirka en timme på plats och kostar 850 kr. Vid eventuell körning tillkommer körersättning om 35 kr/mil samt restidsersättning på 350 kr/påbörjad timme.

Hur kan man prata med djur?

Det kan vara bilder, dofter, tankar och att man helt enkelt hör djuret berätta med ord. Man kan även få förnimmelser av känslor djuret har, och även känna av hur det mår rent fysiskt. (Misstänker du att ditt djur är sjukt så är det en veterinär du ska kontakta i första hand.)

På vilka olika sätt kan djur kommunicera?

Många djurarter har ett komplext kommunikationssystem och kommunicerar genom läten, kroppsspråk, färger och dofter. Ett språk som inte är talat kan få oss att tro att det är mindre avancerat. Ödlor kommunicerar genom sitt kroppsspråk; de kan nicka, blåsa upp halsen, ha olika antal ben i marken.

Kan själv Djurkommunikation?

OBS! Alla bokningar sker via mail: [email protected] Håller inga kurser eller workshops, och tar inte emot bokningar av avlidna djur. Gällande försvunna djur tar jag bara emot djur som varit borta max 3 månader, och endast ett försök/djur. Boka djurkommunikation – se ”Djurprat” på hemsidan.

Kan tala med hundar?

Hundar kan visserligen inte formulera ord, men det betyder inte att de saknar kapaciteten att ”prata”. Enligt en ny studie har hundar nämligen en överraskande förmåga som hjälper oss människor att förstå vad de är ute efter.

Hur kommunicerar djuren?

Share this post