Allmänning

Vem visar La Liga i Sverige?

Vem visar La Liga i Sverige?

Tidigare var det Viasat och Viaplay som har haft ägt rättigheterna till att visa den spanska ligan men så är inte längre fallet. Numera är det C More Sport. De visar samtliga matcher på C More Fotboll och C More Play.

Vilken kanal sänder spanska ligan?

Vem har La Liga 2021/22 tv-rättigheterna i Sverige? Det verkar som att alla svenska tv-kanaler bojkottar La Liga i år. Därav är det ingen svensk kanal som visade några matcher från spanska La Liga under hösten. Som det ser ut tackar de svenska kanalerna nej till La Liga 2021/22 TV-rättigheter.

Vilken kanal visar Sverige Georgien?

Georgien Sverige sändning och speltid är kl. 18:00 och Sverige-Georgien-matchen sänds på TV4 och C More Play.

Vart kan man se spanska ligan?

Streama La Liga från C More med Telia Tv Spanska La Liga har avspark 20 augusti 2021. La Ligas Primera División är högstadivisionen i Spanien och är en av världens mest populära nationella ligor. La Liga innehåller storklubbar som Real Madrid och Barcelona.

Vem sänder La Liga 21 22?

Nent Group sänder till och med 2021, sedan är det enligt uppgifter TV4/Cmore som tar över. Nent Group sänder till och med säsongen 2023/2024. Discovery sänder till och med 2025. Sänds i TV4/C More fram till och med säsongen 2021/2022.

Vart streama Sverige Georgien?

Det är TV4 / C MORE som har rättigheterna till de europeiska grupperna för VM-kvalet i fotboll. Sveriges matcher sänds på TV4, men vill du kunna se samtliga matcher från kvalet, även de där Sverige inte spelar, krävs ett abonnemang hos C MORE för att se matcherna.

Kan man streama Sverige Georgien?

Den sida som kommer visa Georgien – Sverige via stream på nätet är Cmore. De har köpt rättigheter för att visa alla matcher från VM-kvalsgrupperna i Europa. För att kunna ta del av live streaming av Sveriges landslag så krävs det ett registrerat konto. Det gör du smidigt och gratis på deras hemsida.

Share this post