Frågor

Hur hog ar HM Indiana?

Hur hög är HM Indiana?

H&M Indiana Mankhöjd: 168 centimeter. Bor: I stallet hos Malin Baryard Johnsson i Norrköping. Ägare: Charlotte Söderström (Stall Arch). Meriter: Silver i lag VM 2018 och i lag EM 2017, tvåa GCT Stockholm 2019, placeringar i världscupen.

Vad är Indiana känd för?

Indiana är en av de stater som gränsar till de stora sjöarna i nordliga USA och ligger nära Chicago. Indiana har mycket vacker natur och trevliga städer att besöka. Det finns även flera nöjesattraktioner i staten, som är riktade till hela familjen. Den största staden i delstaten, och tillika huvudstad, är Indianapolis.

Hur gammal är HM Indiana?

Hon föddes 2008 som Indiana C&C med Kashmir van Schuttershof som pappa – alltså samma pappa som Peder Fredricsons H&M All In! – och ett sto efter Animo’s Hallo (Halifax) som mamma.

Vad heter Indianas huvudstad?

IndianapolisIndiana / HuvudstadIndianapolis är huvudstad i den amerikanska delstaten Indiana och är belägen i den centrala delen av delstaten cirka 120 kilometer väster om gränsen mot Ohio.
Ytan är 953,5 kvadratkilometer och befolkningen uppgår till cirka 783 000 invånare. Cirka 25 procent av befolkningen i staden är afroamerikaner. Wikipedia

Hur hög är all in?

I All In – eller ”Allan”, som Peder kallar honom – har han hittat allt. Valacken med den anspråkslösa mankhöjden på 163 centimeter har en kapacitet så ovanlig att han tillägnats en tv-dokumentär.

Hur hög är Malin Baryards häst?

Tillsammans med den hästen har Baryard vunnit sina lagsilver i EM, VM och OS. Hon har ett olympiskt guld i laghoppning från OS i Tokyo 2020….Malin Baryard-Johnsson[redigera | redigera wikitext]

Karriär
Klubb Linköpings fältrittklubb
Lag svenska landslaget (hoppning)
Medaljer 4 guld 10 silver 4 brons
Relaterade hästar

Hur gammal är Indiana häst?

H&M Indiana är ett trettonårigt sto efter Kashmir van Schutterhof och undan Animo’s Hallo. Vid födseln hette hon Indiana C&C – i en intervju med Hippomundo berättar en av hennes uppfödare och tidigare ryttare, Chloé Ruys, mer om stoet som haft en tydlig personlighet sedan start.

Hur gammal är Malins häst Indiana?

Det var ett lyckokast, enligt Chloe Ruys, som inte är säker på att Indiana hade blivit den guldhäst hon är nu utan Malin. ”Hennes ridbarhet var lika med noll, och nu vid 13 års ålder har hon fortfarande sådana dagar, men Malin har anpassat sig så mycket till Indiana och har gjort allt för att få henne på sin sida.

Hur mycket köptes all in för?

All In:s höga prislapp Peder Fredricson tror inte den 11-åriga valacken riskerar att bli såld inför OS i Tokyo 2020 heller. – All in är kanske för gammal. Men hade han sålts innan Rio när han var nio så hade man kunnat få någonstans runt 100 miljoner kronor för honom.

Vad är all in för ras?

Med bland annat ett OS-silver 2016 och ett EM-guld 2017 behöver Peder Fredricsons berömda häst H&M All In, kallad ”Allan”, ingen längre presentation. Och den 30 mars 2020 beräknas valacken få en helbror via embryotransfer. Hingst-embryot annonseras via auktion ut av det belgiska stuteriet Zangersheide.

Hur mycket kostar All In häst?

Fredricsons stjärna All In, som Zetterman tror är värd mer än 100 miljoner kronor, ägs av H&M-arvtagerskan Charlotte Söderström. Efter OS var hon tydlig med att hästen inte ska säljas. Vilket Zetterman tror är en stor styrka för Fredricson i den fortsatta guldjakten på ridsport-EM.

Hur gammal är Alvar Baryard?

Sönerna Alvar, 16 år, och Ed, 12 år. Föräldrar, som bor på Jonstorps gård, två äldre systrar, varav en också bor på gården. Medaljer i urval: OS-guld Tokyo 2020/2021, OS-silver i Aten 2004.

Share this post