Trendig

Vad ar Milwaukee Fuel?

Vad är Milwaukee Fuel?

Milwaukee fortsätter att revolutionera elverktygsbranschen med lanseringen av M18 FUEL™ – en exklusiv serie av extremt högpresterande batterimaskiner som är designade och framställda av Milwaukee för att leverera oöverträffad produktivitet. “Milwaukees M18 FUEL™ är en banbrytande innovation inom lithium-segmentet.

Vad är Milwaukee?

Milwaukee är en stad i Wisconsin i USA. Med sina 594 833 invånare (2010) är Milwaukee den största staden i Wisconsin. Milwaukee är huvudort i Milwaukee County och ligger på den västra sidan av Michigansjön, cirka 13 mil norr om Chicago.

Vad heter Milwaukee Tools Toppserie av Kolborstfria verktyg?

M12 FUEL™ levererar oöverträffad prestanda i kompakt storlek och har tre av Milwaukees exklusiva innovationer POWERSTATE™ kolborstfri motor, REDLITHIUM™-batterier och REDLINK PLUS™ intelligent hårdvara och mjukvara som levererar oöverträffad styrka, driftstid och hållbarhet.

Var kommer Milwaukee ifrån?

Huvudkvarter och anläggningar I USA har Milwaukee ett huvudkontor, en distributionscentral och fem tillverkningsanläggningar. Läs mer om var Milwaukee-produkterna tillverkas.

Vem säljer Milwaukee?

Tillsvidare finner ni Milwaukee breda produktsortiment här. Företagen Swedol, Grolls och Univern är alla delar av Swedol koncernen.

Vem tillverkar Milwaukee?

Elverktygen marknadsförs under varumärkena Milwaukee och AEG. Samordningseffekterna mellan elverktygen och övriga verksamheter inom Atlas Copco-gruppen är begränsade med avseende på distribution, tillverkning och produktutveckling, dessutom skiljer sig säljprocesserna åt.

Vilket land kommer Milwaukee?

Milwaukees huvudkontor i Brookfield, Wisconsin, är bas för forskning, produktutveckling, tillverkningssupport, marknadsföring, försäljning och informationssystem. Moderna produktionsanläggningar finns i Greenwood, Jackson och Kosciusko, Mississippi, Blytheville, Arkansas, Brookfield, Wisconsin och i Matamoros, Mexiko.

Hur många verktyg ingår i Milwaukees M18 plattform?

MILWAUKEES SYSTEM Det batteridrivna M18™-systemet innehåller över 215 prestandadrivna lösningar för krävande applikationer. Vårt batteridrivna M12™-system innehåller mer än 95 unika kompakta lösningar som ersätter ineffektiva manuella verktyg.

Vad kallar Milwaukee sitt system för 18v batterier?

M18™ SYSTEM MILWAUKEES batteridrivna M18™-system representerar den ultimata synergin mellan professionell kvalitet, lätt vikt, extrem prestanda och överlägsen ergonomi.

Share this post