Ny

Hur mycket kostar en monstertruck?

Hur mycket kostar en monstertruck?

Bilarna i serien är exklusiva hemmabyggen med motorer på över 1500 hästkrafter. – Varje bil kostar cirka 250 000 dollar så det är inga leksaker direkt.

När kommer Monster Jam till Sverige?

Om Monster Jam Giganterna är tillbaka på Ullevi! De 4 ton tunga monstertruckarna gör entré igen i familjeshowen Monster Jam på Ullevi den 15 juni. Det blir en motorfest för hela familjen. Monstertruckarna Grave Digger och Max-D kommer till start och utmanas i race och freestyle av både nya och välkända monstertruckar.

Hur mycket väger en monstertruck?

Monster Jams monstertruckar Monstertruckarna är specialbyggda giganter som väger minst 4,5 ton. De är cirka 3,40 meter höga och 3,70 meter breda. Motorerna genererar 1500 hästkrafter, tack vare en fläktar som tvingar in luft och bränsle.

Hur mycket drar en monster truck?

Den väger 5,25 ton, accelererar från 0-100 km/h på tre sekunder – och drar 470 liter per mil. Här är världens snabbaste monstertruck. Och världens törstigaste?

Hur ser en monstertruck ut?

En monstertruck är en ombyggd pickuplastbil med extra stora hjul, modifierad fjädring och utbytt motor. Fordonen skapas mest för underhållande tv-tävlingar av samma typ som tractorpulling. Huvudsyftet med en monstertrucktävling är att få se uppställda mindre bilar bli överkörda och totalförstörda.

Vi satsar på ett fartfyllt 30-års jubileum 27-28 augusti 2022.

Får man köra monstertruck på väg?

En monstertruck får enligt Rickard Lejon inte framföras på allmän väg – såvida man inte har tillstånd.

Vad går Monster Jam ut på?

Monster Jam är en amerikansk TV-serie och ett liveevenemang där monstertruckar tävlar och samlar poäng för att utröna vilka förare som är de bästa. Serien drivs av bolaget Feld Entertainment.

Hur stor är en monstertruck?

Hur hög är en monster truck?

Monstertruckarna är specialbyggda giganter som väger minst 4,5 ton. De är cirka 3,40 meter höga och 3,70 meter breda. Motorerna genererar 1500 hästkrafter, tack vare en fläktar som tvingar in luft och bränsle.

Share this post