Populära

Hur mycket vikt kan en balkong ta?

Hur mycket vikt kan en balkong ta?

Enligt en artikel i DN från 2006 kan man belasta med 200 kg/kvm. Det står dock inget om detta gäller balkonger med alla möjliga byggår, eller om det bara är mer moderna balkongkonstruktioner som tål den vikten.

Hur mycket orkar en balkong?

Har för mig att den rekomenderade tyngden är 100kg/kvm. o då inräknat de personer som vistas på balkongen. Har för mig att den rekomenderade tyngden är 100kg/kvm. o då inräknat de personer som vistas på balkongen.

Hur tungt på balkong?

Vad kan man ha på balkonggolvet?

Att lägga ett plastgolv är det vanligaste alternativet på en balkong. Plast är lätt att arbeta med och har en låg vikt. Det gör att man kan bli färdig ganska snabbt och att man får en väldigt fin balkong till ett lågt pris. Plastgolv kommer i plattor som man fäster i varandra.

Hur många liter jord i balkonglåda?

Balkonglåda långtidsbevattning Vit L:75 cm B:18 cm H:17 cm 14 liter.

Vilken balkong är bäst?

Om du suktar efter maximalt med solljus är balkong i söderläge det absolut bästa. Då får du sol både förmiddag och eftermiddag. Om du inte vill ha sol på balkongen är norrläge att föredra, då blir det minimalt med soltimmar, speciellt under vintern.

Hur lägger man trätrall på balkong?

Hur lägga sin trall? På samma sätt som du lägger ett pussel, du börjar med en platta i hörnet på din balkong och från den så sticker det ut hakar i trallens kant, ta nästa bit och haka fast den i den första, fortsätt på samma vis tills balkongen är täckt. Enkelt och snabbt även om man inte är hantverkare.

När ska man börja odla på balkongen?

När kan man börja odla på balkongen? Är du sugen på att sätta igång tidigt kan du förså många växter inomhus redan i februari. Annars kan du från april ställa ut växtplantor som broccoli, gurka och potatis på balkongen.

Share this post