Trendig

Vad heter Labans kompis?

Vad heter Labans kompis?

Till och med Labans kompis Lillprins Bus har större fallenhet för spökerier. Pappa Spöke tycker emellanåt att det är oroande. Mamma Spöke tar det mer med ro. Lillasyster Labolina däremot är desto kaxigare.

Vad heter hunden i spöket Laban?

Hunden Rufus har fått ett ben av Laban och Labolina. Han känner sig stor och farlig.

Vad heter Lilla Spöket Labans syster?

Inger Sandberg • Lasse Sandberg Lilla Spöket Laban och hans busiga lillasyster Labolina är barnbokskaraktärer som passar de allra minsta. Nu ges pekböckerna om dem ut på nytt i lite större format och med ny design.

Hur gammal är Laban?

År 2015 firade spöket Laban 50 år. Laban föddes redan år 1958 och bor i ett slott som heter Gomorronsol. Där i källaren bor han tillsammans med sin mamma pappa och sin syster Labolina. Hans pappa, som också är ett lakanspöke, gör flera misslyckade försök varje natt att skrämmas.

Vad heter Lillprins Bus lillasyster?

Labolina ska sova hos Busan, lillprins Bus lillasyster. Labolina är bra på att härma ljud och Busan kan trolla, och just när Laban och lillprins Bus ska somna hör de plötsligt ett ljud.

Vad heter Labans familj?

Lilla spöket Laban[redigera | redigera wikitext] Laban är ett snällt lakanspöke som bor i källaren på slottet Gomorronsol tillsammans med sin mamma, pappa och lillasystern Labolina. Han är kompis med lillprins Bus och i slottet bor även Kungen, Drottningen och prinsessan Busan.

Vad heter slottet där Laban bor?

Lilla Spöket Laban, hans kompis Lill-Prins Bus, systern Labolina och de andra invånarna i Slottet Gomorronsol i Inger och Lasse Sandbergs böcker tillhör våra mest älskade barnboksfigurer.

Hur många syskon har spöket Laban?

Laban är ett snällt lakanspöke som bor i källaren på slottet Gomorronsol tillsammans med sin mamma, pappa och lillasystern Labolina. Han är kompis med lillprins Bus och i slottet bor även Kungen, Drottningen och prinsessan Busan.

Vad heter Labans mamma?

Spöket Laban skapades av paret Inger och Lasse Sandberg från Karlstad i Värmland i Sverige. Böckerna om Lilla spöket Laban skapades år 1958 för att deras son inte skulle vara rädd för spöken och lättare skulle kunna sova.

Vart kan man se spöket Laban?

”Lilla spöket Laban” finns nu att streama på Netflix och Viaplay. Klicka på en länk för att se den nu!

Vad heter spöket Laban på engelska?

om Tummen och om Lilla spöket Laban och hans familj. if Thumbs and Laban the Little Ghost and his family.

Share this post