Ny

Var kan man kopa billiga mobler?

Var kan man köpa billiga möbler?

Här finns ett stort utbud av möbler online; moderna möbler såväl som antika möbler; soffor, sängar, soffbord, tv-möbler och mycket mer. För den som vill slippa resan till möbelaffären och vill handla allting enkelt online så har ni kommit rätt.

Hur bra är Furniturebox?

För det är vad Furniturebox förtjänar. På deras webbplats står att de vill att deras kunder ska bli 100 procent nöjda. Jag är 100 procent missnöjd. De saknar helt servicekänsla, de levererar inte vad man har beställt och betalat för och de tar inte kontakt för att lösa problemet.

Hur levererar Furniturebox?

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans (läs mer nedan). Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Är chili och Trademax samma företag?

Dessutom ägs varumärket Scandinavian Choice av samma företag som äger Trademax och Chilli.

Hur är det att jobba på Trademax?

Hur är arbetstempot på Home Furnishing Nordic AB? Man ska vara snabb och trevlig. Kan vara stressigt men det gäller att ha tålamod. Det räknas både KPI och NKI.

Var köper man billiga soffor?

Soffor och soffgrupper för alla hem. Alla har olika smaker och behov när det kommer till soffor och därför har JYSK ett stort urval av soffor i många olika varianter. Här hittar du ett stort utbud av moderna och trendiga soffor.

Kan man lita på Chilli?

SÄMSTA FÖRETAGET SOM FINNS. av alla företag som jobbar med service så är chilli absolut sämst på det. Jag har beställt 3 möbler från chilli varav att 2/3 har kommit med problem, felvänd soffa, saknas delar och allt har kommit sent. Kundsupporten är den sämsta jag varit med om.

Hos oss på Klubbkompis outlet hittar du ett brett utbud av billiga möbler för både kök, vardagsrum, sovrum och uteterrass.

Är FurnitureBox och Trademax samma företag?

Fy fan aldrig mer Trademax, furniturebox eller chili. De tillhör samma företag!

Är Trademax trovärdig?

Oseriöst, dålig kvalité, kundservice under all kritik. Gör dig själv en tjänst och undvik att köpa något från Trademax. Jag väntade drygt två månader på en leverans, trots att det stod att varorna fanns tillgängliga vid inköpt. De kunde ej ge mig ens uppskattning när den skulle levereras.

Är furniturebox och Trademax samma företag?

När redaktionen tittar närmare på möbel- och heminredningsssajterna Trademax, Furniturebox, Chilli och Bygghemma, som alla ingår i koncernen, visar det sig att de alla använder sig av rekommenderade priser på sina hemsidor. Ofta är de rekommenderade priserna överstrukna.

Share this post