Ny

Vad innebar gron pa ViktVaktarna?

Vad innebär grön på ViktVäktarna?

GRÖN = är som gamla Smartpoints, alltså programmet innan WW Flex, med en högre daglig budget än BLÅ och där bara färsk frukt och grönsaker är NollPointsmat (ej majs och gröna ärter).

Hur stora portioner ViktVäktarna?

Att väga och mäta maten är det bästa sättet att hålla koll på hur mycket man får i sig. En portion okokt pasta, ris, matvete, quinoa etc. utgör 50-70 gram, en portion potatis är 150-175 gram och en portion kyckling, kött eller fisk är ungefär 150 gram.

Vad innebär blå på ViktVäktarna?

Viktväktarnas nya program innebär att man väljer färg. Grön är mer kontroll, fler sp och bara 100 grejer som man inte räknar, Blå är lite mindre kontroll, färre sp och 200 grejer som man inte räknar alls, Lila är minst kontroll, minst sp och mer än 300 grejer som man inte räknar.

Hur många points grön?

Recept uträknade efter Viktväktarnas senaste program: Viktväktarna Smartpoints GRÖN. Detta program är för dig som har minst 30 smartpoints i din dagliga budget och 100 nollpointsmat (endast färsk frukt och grönsaker).

Vilket program är bäst Viktväktarna?

#1 Bästa viktminskningsprogram för tolfte året i rad! PersonligaPoints är vårt mest personliga program någonsin: den ena planen är inte den andra lik! Din plan skapas specifikt för dig, för att du ska nå dina viktminskningsmål – samtidigt som du äter maten du älskar och lever ditt liv som du vill.

Vad innebär personliga Points?

ÄT MAT DU GILLAR – med personliga points kan du njuta av mat utan få dåligt samvete. Du får svara på några frågor om vad du oftast äter och därefter så skapas din dagliga pointsbudget efter dina val.

Vad är personliga Points Viktväktarna?

Ett personligt program där man får en helt individuell mat- och aktivitetsplan utifrån vem man är, inklusive en individuellt anpassad lista med NollPointsmat baserat på vad man gillar att äta. Vi har uppdaterat Points®formeln för att göra hälsosamma val ännu enklare.

Share this post