Allmänning

I vilka stader finns Zara i Sverige?

I vilka städer finns Zara i Sverige?

Zara har en handfull butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vart finns Affären Zara?

Butiker i närheten av ZARA i Stockholmsområdet (5)

  • ZARA. Hamngatan, 8. 11146 – Stockholm. 0.46 km.
  • ZARA. Drottinggatan, 68. 11121 – Stockholm. 0.65 km.
  • ZARA Sturegallerian. Stureplan, 4. 11435 – Stockholm. 0.82 km.
  • ZARA Forum nacka. Forumvagen, 12. 13140 – Nacka. 5.85 km.
  • ZARA Mall of scandinavia. Starntorget, 2. 169 56 – Solna.

Hur många butiker har Zara i världen?

Idag ligger Zaras moderbolag Inditex i topp tre-listan för världens största bolag inom textil- och klädindustrin, direkt efter Christian Dior och Nike. Inditex har mer än 7000 egna, centralt belägna affärer i över 90 länder.

Hur många butiker har Zara i Sverige?

Zara har totalt 156 butiker Sverige.

Finns Zara i Örebro?

I måndags stängde Zara sin butik i varuhuset krämaren i Örebro. Därmed finns den spanska klädkedjan nu bara representerad i Stockholm, Göteborg och Malmö. För endast ett par veckor sedan sades hyreskontraktet och de 23 anställda upp i Zaras butik i Örebro, enligt SVT Tvärsnytt.

Är det gratis retur på Zara?

Byten och returer Du har 30 dagar på dig från avsändningsdatumet att byta eller returnera ditt köp på Zara.com gratis. Varorna måste ha kvar alla etiketter och vara i perfekt skick. Du kan byta storlek eller färg på dina varor. Gå till en Zara-butik som har samma avdelning som varan tillhör med inköpskvittot.

Vilken Zara är störst i Stockholm?

På Drottninggatan ligger Sveriges största Zarabutik. Här hittar du budgetfavoriter från det spanska modemärket i tre våningsplan mitt i city. Avslappnat, chict och feminint mixas med kostymer, blazers och mini för alla plånböcker.

Vilka butiker äger Zara?

Zara är Inditex mest kända affärskedja, av kedjor som Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius och Bershka. Gruppen har sitt huvudkontor i A Coruña, Spanien, där den första Zara-butiken öppnade 1975.

Varför stänger Zara butiker?

I juni förra året meddelade butikskedjans ägare Inditex att 1.000–1.200 butiker ska stängas inom en tvåårsperiod med anledning av att man ska satsa mer på online. Inditex har cirka 7 500 butiker fördelat mellan 96 olika länder.

Varför stänger Zara i Göteborg?

Stängningarna ska ske inom en kommande två åren. I första hand handlar det om äldre och mindre butiksenheter som ska stängas. Inditex meddelar även att det under perioden är aktuellt att även öppna nya enheter, och då ofta sådana som har ett stort islag av digitalisering.

Har Zara i Göteborg stängt?

Spanska Inditex kronjuvel Zara minskar på antalet butiker i Sverige. I veckan kom beskedet att även lokalen i köpcentrumet Kungsmässan i Kungsbacka bommas igen, rapporterar Kungsbacka-Posten. – Det är jättetråkigt så klart men svårt att påverka.

Vad kostar det att returnera ZARA?

Om du vill returnera en vara som du har köpt på Zara.com så har du 30 dagar på dig från avsändningsdatumet för att göra det utan kostnad. Varorna måste ha kvar alla etiketter och vara i perfekt skick. Du kan returnera din beställning i valfri Zara-butik utan kostnad inom samma marknad/region där du gjorde köpet.

Share this post