Blogga

Hur ser man hur mycket man har pa ett presentkort?

Hur ser man hur mycket man har på ett presentkort?

Saldot står på kvittot när du handlat med kortet. Du kan också be att få veta saldot i förväg i kassan.

Vart gäller Söderhamnskortet?

I automaterna väljer du vilket belopp du vill ladda kortet med och betalar med ditt betalkort. Presentkortet är sedan giltigt i 12 månader från inköpsdatum. Presentkortet gäller i över 40 butiker, restauranger, caféer, frisörer, gym, hotell, och hälsocentral i Söderhamn och används som ett bankkort (utan PIN-kod).

Hur ser man pinkod på presentkort?

Presentkortsnumret och pinkoden hittar du på baksidan av presentkortet (skrapas fram på vissa kort). Om du har ett e-presentkort så finns presentkortsnumret och pinkoden i den pdf-fil som skickats till dig.

Är mitt Stadium presentkort giltigt?

Gåvan som alltid blir rätt Vid köp på stadium.se ska skrapkoden användas vid betalning. Kortet kan endast laddas vid ett tillfälle men går att utnyttja obegränsat antal gånger. Giltighetstiden är 3 år från laddningstillfället och kortet kan ej växlas in mot kontanter. Saldouppgifter kan ges i butik.

Hur använder man Ica presentkort?

Laddas med valfritt belopp: max 2000 kr. Kortet fungerar som betalmedel i alla ICA butiker i Sverige samt Apotek Hjärtat. Giltighetstiden för presentkortet är två år från inköpsdatum. Presentkortet kan inte användas vid köp på Internet.

Är Stadium och Stadium Outlet samma?

Sortimentet består av märkesvaror som säljs till lägre pris än motsvarande produkter på marknaden. Stadium Outlet är ett bolag inom Stadium-koncernen med separat organisation och egna inköpare som köper större partier av produkter vilket bland annat gör att vi kan hålla lägre priser än andra.

I vilka affärer gäller Torp presentkort?

Presentkort från dittpresenkort.se kan användas i nästan alla centrets butiker och du kan köpa presentkortet i vår presentkortsautomat eller online.

Share this post