Blogga

Hur lang ar leveransen pa Caia?

Hur lång är leveransen på Caia?

Våra normala leveranstider är 2-7 arbetsdagar. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Är Caia hudvård bra?

Jag har varit nöjd med de flesta produkter jag köpt från Caia. Men nu har jag under ett halvår fått eksem runt mina ögon. Jag har slutat använda er foundation och concealer och eksemen försvann. Jag har provat att använda dem igen och eksemen kom tillbaka.

Hur går det för CAIA Cosmetics?

Enligt Breakit värderade branschexperter bolagets och affärens värde till 50 miljoner totalt – och nu står det klart att hälften av Bianca Ingrossos Caia Cosmetics säljs i en affär som värderar företaget till åtta gånger så mycket: 400 miljoner.

Är CAIAs borstar bra?

Borstarna i sig känns annars väldigt bra och lätta att arbeta med. Min favoritborste hittills är definitivt nummer 03 som verkligen fick mitt skimmer att komma på sin rätta plats!

Vad är Caias Julkalender värd?

Den här kalendern kostar alltså 1795 kr, vilket är mycket pengar för en adventskalender, (eller mycket pengar generellt) och efter att ha sett Margaretas klipp så kommer jag definitivt returnera min och be om pengarna tillbaka.

Hur blir man medlem på CAIA?

Skapa ny kundprofil

  1. Företagsnamn:
  2. Förnamn:
  3. Efternamn:
  4. lösenord.
  5. Användarnamn:
  6. Lösenord:
  7. Repetera lösenordet:
  8. Leveransadress.

Vart är mitt CAIA paket?

När våra varor har packats och sänts från vårt lager får du ett mail med en avisering om att ditt paket har packats och är på väg till dig. I detta mail får du även ett kollinummer där du kan söka efter ditt paket.

Vad ska man ha för Sminkborstar?

Testvinnare – Bästa Sminkborstar

  1. Bäst i test – Real Techniques Makeup Must Haves.
  2. Sigma Beauty Brush Most Wanted Set.
  3. Icon Beauty Brush Kit Amalie.
  4. Sigma Beauty Essential Kit Professional Brush.
  5. Luxie Rose Gold Piece Sminkborstar Set.

Share this post