Trendig

Ar det sakert att flyga med SAS?

Är det säkert att flyga med SAS?

Flyga inrikes funkar bra Har mest erfarenhet av SAS inrikesflyg. Den biten sköter de väldigt bra. Under alla år har jag varit med om en rejäl försening och en gång blev mitt bagage kvar på Arlanda. I bägge fallen löste SAS det hela väldigt smidigt och proffsigt.

Är Malta Air säkert?

trots 3 olika besättnings-medlemmars kontroll missade de ej uppfällda stolryggar, icke påsatta säkerhets-bälten på barn osv. Dålig besättning och säkerhet vi tänker inte flyga med Air Malta mera. Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Hur bra är Vueling?

Bra flygresa. Vi flög med Vueling från Stockholm till Barcelona 28/10 och retur 3 nov 2017. Läste många omdömen några dagar före och vart TOTALT skräckslagen. Har aldrig läst så mycket negativt om ett flygbolag. Våran resa var helt felfri.

Hur bra är SAS wifi?

I Bredbandskollen har vi mätt upp hastigheter på just de 12 Mbit/s som SAS uppger och det räcker ju gott till såväl streaming av video som surf, e-post och annan normal användning. Möjligheten att koppla upp sig på SAS flygningar gäller idag på kortdistansflygningar inom Europa och rullas ut löpande.

Kan man lita på Vueling?

Katastrofalt dåligt flygbolag! Vi åkte med vueling till och från Paris. Det var förseningar med dåliga förklaringar båda hållen. Icke seriösa, icke vänliga, ingen information, nonchalanta!

Vad är bra med Norwegian?

Jag flyger ofta mellan Oslo och Stockholm och Stockholm och Barcelona och jag upplever att var och varannat flyg blir försenat. Jag tycker att det alltid funkar bra med Norwegian. Bekväma plan och trevlig personal. Det finns verkligen ingen anledning att välja konkurrenter inom detta prissegment.

Vad ska man tänka på när man flyger med Ryanair?

Flyg inte med Ryanair Flyg bara med Ryanair om du inte behöver ha med dig mer än en ryggsäck/ handväska, om du inte har någon mellanlandning och om du inte bryr dig om dålig service. Annars är en dyrare flygbiljett värt det. 500kr EXTRA/ person togs ut av otrevlig personal för att vi hade en vanlig kabinväska 10kg.

Share this post