Allmänning

Var kan man se Young Sheldon?

Var kan man se Young Sheldon?

Se Young Sheldon – Streama tv-serier | HBO Max.

Vilka dagar släpps Young Sheldon?

’Young Sheldon’ säsong 5 avsnitt 1 kommer att ha premiär 7 oktober 2021, på 20.00 ET på CBS. Nya avsnitt med en speltid på 30 minuter sänds varje vecka på torsdagar.

Vad jobbar Sheldon Cooper med?

Sheldon Cooper är doktor i teoretisk partikelfysik och arbetar på California Institute of Technology. Han bor i Pasadena i Kalifornien, i seriens början i en lägenhet tillsammans med sin bästa vän och kollega Leonard Hofstadter, mittemot grannen Penny.

Vem spelar Sheldons mamma?

Laurie Metcalf, som spelar Sheldons mamma, hade också en stor roll.

När utspelar sig Young Sheldon?

Iain Armitage spelar den unga Sheldon. Serien hade premiär 25 september 2017 på CBS….Young Sheldon[redigera | redigera wikitext]

Produktion
Distributör Warner Bros. Television Distribution
Sändning
Originalkanal CBS
Originalvisning 25 september 2017 –

Vem spelar Sheldon Cooper?

Jim ParsonsThe Big Bang Theory
Iain ArmitageYoung Sheldon
Sheldon Cooper/Rösten gjordes av

Hur gammal är Sheldon?

James Joseph ”Jim” Parsons, född 24 mars 1973 i Houston, Texas, är en amerikansk skådespelare. Parsons är kanske mest känd för sin roll som Sheldon Cooper i komediserien The Big Bang Theory men har även spelat i andra serier som t. ex. Attack of The Show!.

Vad menas med bazinga?

”Bazinga” visar sig vara namnet på ett företag som tillverkar skämtartiklar, artiklar som den unge Sheldon skaffar för att skämta med sin familj – allt för att försöka vara en normal pojke och undvika att bli en missanpassad vuxen. De som har sett ”The big bang theory” vet att det gick lite så och med den saken.

När är Sheldon Cooper född?

James Joseph ”Jim” Parsons, född 24 mars 1973 i Houston, Texas, är en amerikansk skådespelare. Parsons är kanske mest känd för sin roll som Sheldon Cooper i komediserien The Big Bang Theory men har även spelat i andra serier som t. ex.

Hur lång är Jim Parsons?

1,86 mJim Parsons / Längd

https://www.youtube.com/watch?v=qJtouTi7_6Q

Share this post