Ny

Vad ska ett oljebyte kosta?

Vad ska ett oljebyte kosta?

Genomsnittspris för oljebyte till motor: Bara 1361 kr*. Priset för ett oljebyte beror på vilken typ av olja din bil ska ha och hur mycket som behövs. Priset varierar också beroende på verkstadens timpris och hur lång tid det tar att utföra jobbet.

Vad kostar den stora servicen?

Att serva en nästan ny bil som precis har rullat från fabriken kostar runt 3 000 kronor. Senare i billivet landar servicen lätt på det dubbla. Det behöver inte vara så dyrt. Våra prisexempel indikerar att man ganska lätt kan spara flera tusenlappar per år.

Vad kostar ett oljebyte på BMW?

Normalt byts motoroljan när bilen är på service. En huvudregel är att oljan i varje fall ska bytas när bilen har gått 1 500–2 000 mil. Om du är osäker, kontrollera bilens servicehäfte eller kontakta din lokala verkstad….BMW – få de bästa offerterna på byte av motorolja.

Genomsnittspris Min. – max.
3130 kr 1949 kr – 5959 kr Få offerter

Hur lång tid tar det att byta olja i bilen?

Det tar cirka 30 minuter att byta olja. Vid ett oljebyte tömmer man bilen på olja, verkstaden fyller på ny och byter även oljefiltret.

Vad kostar en stor service på Volvo?

Du som har Volvo- eller CarPay-kort får ytterligare rabatt på priset. Bra va!?…Prisexempel för Originalservice Classic (exkl. byte av kupéfilter)

Modell Pris från
Volvo V70/XC70 2 795 kr
Volvo XC60 2 795 kr
Volvo XC90, årsmodell t.o.m. -15 2 795 kr
Serviceavtal 233 kr/mån

Hur ofta byta motorolja BMW?

Det ska vara max 2 år mellan oljebytena, men de kan gå 4000 mil innan bilen indikerar att den vill ha service. Så länge bilen servats vart annat år hade jag varit lugn och körsträckorna som max är ca 4000 mil.

Share this post