Ny

Vad menas med Nocco Focus?

Vad menas med Nocco Focus?

NOCCO FOCUS är en funktionsdryck som lämpar sig mycket bra för fysiska och psykiska aktiviteter såsom träning, studier, arbete eller dataspel. NOCCO FOCUS innehåller koffein som ökar både din energi och fokus. Storlek: 330 ml.

Är Nocco sockerfri?

NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen under det svenska hälso- och träningsinriktade varumärket No Carbs Company. NOCCO är berikad med sex olika vitaminer och helt fri från socker. Dryckerna finns både med och utan kolsyra och koffein. NOCCO BCAA är dessutom berikad med BCAA (grenade aminosyror).

Vilka tillverkar Nocco?

NOCCO – NO CARBS COMPANY NOCCO är en välsmakande funktionsdryck framtagen av det svenska hälso- och träningsinriktade företaget No Carbs Company. Vår första produkt lanserades i december 2014 och vi finns idag på över 40 marknader.

Vart finns Nocco Focus?

Nocco finns nu i de flesta gymkedjor och träningsanläggningar men du hittar dem även i dagligvaruhandel.

Vad är skillnaden på NOCCO och NOCCO FOCUS?

NOCCO Focus 3 Raspberry Blast är kolsyrad och innehåller 180 mg koffein – för att bidra till ökad vakenhet och förbättrad koncentration. Dessutom är den berikad med sex olika vitaminer. Till skillnad från övriga NOCCO-produkter, innehåller NOCCO Focus ingen BCAA.

Är NOCCO en energidryck?

– Livsmedelsverkets definition av energidryck lyder: ”Energidrycker är söta läskedrycker som oftast innehåller koffein, glukuronolakton, taurin och B-vitaminer.” NOCCO är en funktionsdryck som skiljer sig från beskrivningen på flera punkter – den innehåller varken socker, taurin eller glukoronakton och finns med och …

Vad är dåligt med NOCCO?

Den populära energidrycken Nocco säljs i flera smaker. Vissa av burkarna innehåller höga mängder koffein, något som experterna menar kan vara farligt. – Koffeinmängden kan snabbt bli för hög i förhållande till rekommenderat intag för barn och unga, säger idrottsvetaren Therese F Mathisen, till norska TV2.

Hur man blir sponsrad av NOCCO?

Sponsring. Vänligen skicka dina förfrågningar om sponsorskap till [email protected] så svarar vi så snart vi har möjlighet.

Vem är ägaren av NOCCO?

Nocco är en svensk energidryck innehållande BCAA som marknadsförs av No Carbs Company och ägs av Vitamin Well AB. Drycken lanserades 2014 och är den mest sålda BCAA-drycken i Sverige.

Vem äger No Carbs Company?

Koncernstruktur No Carbs Company AB Moderbolag är Rixile AB och koncernmoderbolag är Rixile Holding AB.

Vart kan man köpa NOCCO kläder?

Köp produkter från NOCCO – No Carbs Company hos Gymgrossisten.

Vad är skillnaden på NOCCO och Nocco Focus?

Share this post