Allmänning

Vem tillverkar Always bindor?

Vem tillverkar Always bindor?

Under varumärket Always marknadsförs mensskydd så som bindor och tamponger, och under systervarumärket Alldays marknadsförs trosskydd. Varumärket ägs av amerikanska Procter & Gamble, som också äger Tampax i samma produktkategori.

Är Always bindor bra?

Är Always-produkter säkra? Ja, våra bindor och trosskydd är säkra och används av miljontals kvinnor varje dag. Din säkerhet är centralt för allt vi gör, så våra produkter testas noggrant, inklusive bedömningar av oberoende experter som läkare, universitetsforskare och hälsovårdsmyndigheter.

Vad är bindor tillverkade av?

Innehåll bindor, tamponger och trosskydd från Essity för Europa. Fibermaterial tillverkat av polypropen/polyeten eller polyester/viskos. Produkten håller dig torr och bekväm genom att suga upp vätskan. Poröst material som består av trä- eller polyesterfiber.

Vilken är den bästa bindan?

Always klarade den multipla blödningen bäst. Den tredje blödningen tog i genomsnitt 15 sekunder att absorbera. Näst snabbast var återigen Siempere, som klarade tredje blödningen på 33 sekunder. I ett tredje momentet mättes bindornas totala förmåga att suga upp vätska genom att dränka in dem i en saltlösning.

Hur mycket kostar ett paket bindor?

Always. 30 ST. Jfr-pris 1.33 kr/st.

Varför har man bindor?

Bindor suger upp blodet när det rinner ut, och skyddar på så sätt dina underkläder. Bindor kan vara olika långa och tjocka. Vilken binda du ska välja beror på hur mycket mens du har, och på vad du känner dig bekväm med. Du kan välja en tjockare och längre binda om du blöder mycket.

Hur blöder man inte igenom på natten?

Anledningen till det är att blodet inte rinner ut lika fort när du ligger eller sitter ner som när du står. Du kan prova tampong istället för binda. På natten kan du använda en större binda, eller både tampong och binda för att känna dig säker. Du ska ta hjälp om du får byta mensskydd så ofta så det blir jobbigt.

Share this post