Blogga

Vad hander i sasong 8 av Greys Anatomy?

Vad händer i säsong 8 av Greys Anatomy?

Det är starka känslor i luften på sjukhuset Seattle Grace Mercy West. Meredith och Derek kämpar med att försöka hålla ihop sitt förhållande samtidigt som de försöker adoptera en föräldralös flicka. Christina och Owen står även dem inför ett val som kan innebära slutet för deras äktenskap.

Hur många barn får Meredith och Derek?

Liksom med ”How to save a life” räddas detta specialavsnitt under de sista minuterna (sorry alla som gav upp tidigare): ”Chasing cars” som ljudkuliss ännu en gång då Meredith, hennes tre barn och Alex är tillbaka i hemmet i Seattle.

I vilken säsong gifter sig Derek och Meredith?

Fast de finns förstås inte på riktigt. Paret spelas av Ellen Pompeo och Patrick Dempsey i sjukhusserien ”Grey’s anatomy”. Duon kallas ofta ”Mer-Der” och deras relation har gjort många krokar och svängar i serien. Men 14 maj ska nu bröllopet stånda.

Är Derek otrogen?

”McDreamy” både skilde sig och fick sparken i ”Grey’s Anatomy” efter en otrohetsaffär. Det avslöjar nu källor med insyn, skriver Radaronline. – Patrick hade en olämplig relation med en ung kvinna.

Vem var Dempsey otrogen med?

– Patrick hade en opassande relation med en ung kvinna som arbetade på inspelnigarna. Ellen Pompeo kom på dem och var arg eftersom att hon är en nära vän till Patricks dåvarande fru Jillian. Så hon berättade så klart för henne, säger en uppgiftslämnare enligt sajten.

I vilken säsong dör Derek?

Om du inte sett avsnitt 21, säsong elva, och inte vill veta vad som händer, läs inte denna artikel. Efter elva säsonger blev det oväntat dags att säga hej då till McDreamy i succéserien ”Greys Anatomy”. Under torsdagens sändning av programmet dog huvudkaraktären Dr. Derek Shepard spelad av Patrick Dempsey.

Hur dör Derek?

Uttalandet fick genast fans och tittare att börja spekulera i ont blod mellan Shonda Rhimes och stjärnan Patrick Dempsey, vars rollfigur Derek Shepherd dog i en bilolycka efter elva säsonger i succéserien.

Vilken säsong dog Derek i Greys?

Skådespelaren Patrick Dempseys karaktär dog i elfte säsongen av seriesuccén ”Grey’s Anatomy”. Nu kommer sanningen fram varför stjärnan fick lämna showen, skriver Eonline. ABC-showen ”Grey’s Anatomy” är nu inne på sin 17:e säsong, men fortfarande minns många karaktären Dr. Derek Shepherds brutala bortgång.

Vilka slutar i Greys Anatomy?

Beslutet beror nämligen på om seriens stjärnor Ellen Pompeo, Chandra Wilson och James Pickens Jr. vill fortsätta, enligt Fox news. Jesse Williams är den andra karaktären att lämna serien i år. Rollfiguren Andrew DeLuca, som spelas av Giacomo Gianniotti, dog i avsnitt elva.

Share this post