Populära

Kan man ta ut pengar pa PFC kort?

Kan man ta ut pengar på PFC kort?

Med P.F.C.-kortet har du möjlighet att ta ut upp till 10 000 kr/uttag och dygn i uttagsautomat. I vissa uttagsautomater utomlands kan du välja mellan ”ATM withdrawal” och ”ATM cash advance.” Välj ”ATM withdrawal.” Med vår bastjänst (Freemium) kan du göra uttag på upp till 1000 kr/ månad utan avgift.

Är PFC gratis?

PFC Freemium är ett gratis debitkort som kommer med en tillhörande app som hjälper dig att hålla koll på din ekonomi, ditt sparande och dina utgifter.

Varför PFC?

Den främsta fördelen med att använda PFC kortet är att det ger dig total översikt och kontroll över din ekonomi. För det första måste du sätta över pengar på kortet varje gång du ska använda det och för det andra får du tillgång till en app med all din kortinformation på samma ställe.

Kan man Swisha från PFC?

Nej, man kan inte koppla Swish till PFC. Du kan dock använda Swish för att sätta in pengar på ditt PFC-kort, men du kan inte Swisha från ditt PFC-kort.

Hur mycket kostar PFC?

Betalningar i Sverige och utomlands är helt avgiftsfria och vi lägger inte till någon valutaväxlingsavgift*. Du kan ta ut upp till 1000 kr/månad i automat avgiftsfritt, men därefter tillkommer en avgift på 1,5%. Detta gäller både i Sverige och utomlands.

Vilken bank tillhör PFC?

P.F.C. tillhör den typ av bank som kallas neobanker och kommer med en mängd fördelar som skiljer sig gentemot de traditionella bankerna. Som kund får du ett kostnadsfritt Mastercard debetkort med många förmåner, samt tillgång till mycket smarta funktioner och tjänster tillgängliga via en mobilapp.

Vad är PFC kemikalier?

Perfluorerade föreningar (PFC), exempelvis perfluorerade alkylsyror (PFAA), är olika grupper av syntetiska kemiska strukturer med unika egenskaper, som termisk stabilitet och förmågan att skapa släta ytor som avvisar vatten, olja och smuts.

Kan man Swisha från kreditkort?

Du kan betala en faktura med kreditkort (eller annat bankkort) eller Swish via Kundavdelningen på vår hemsida. För att göra detta, följ stegen nedan.

Share this post