Trendig

Vem ager Traryd Fonster?

Vem äger Traryd Fönster?

Svenska Fönster, som idag äger Traryd fönster, är en av Sveriges mest miljövänliga fönstertillverkare. De utmärker sig med funktionella fönster av hög kvalitet och design där hållbarhet och sunda materialval är i fokus. Har du redan full koll och vet vilka fönster du vill byta till – boka kundbesök direkt online.

Var tillverkas Traryd Fönster?

1984 bytte Traryd Snickerier namn till Traryd Fönster. Tretton år senare bildades Svenska Fönster inom vilket Traryd Fönster blev en del. Ytterligare ett par år senare förläggs produktionen till fabriken i Edsbyn.

Vem tillverkar Mockfjärds Fönster?

Den 31 januari 2012 blir Mockfjärds Fönster AB ett helägt dotterbolag till DOVISTA GRUPPEN. Gruppen har 3.300 medarbetare som arbetar med utveckling, försäljning och tillverkning av fönster i Nordeuropa.

Vem äger SP Fönster?

SP Fönster är ett av Sveriges största fönstervarumärken och ägs av företaget Svenska Fönster, som är en stor och ansvarsfull fönstertillverkare i Sverige.

Vad finns i Traryd?

Traryds kraftverk är ett av Lagans största med en fallhöjd på 16,1 m och en effekt 14,4 MW. Här finns djurparken Traryds Skans som gränsar till Traryds hembygdspark med Vaktenstugan från 1700-talet. I parken finns rester av en skansanläggning från 1600-talet.

Vad står SP Fönster för?

År 1975 bytte företaget namn till SP Snickerier och senare blev namnet SP Fönster. Svenska Fönster AB bildades 1997 av Traryd Fönster och SP Fönster. Syftet var att skapa en konkurrenskraftig och resursstark aktör på den svenska fönstermarknaden.

Var tillverkas Mockfjärds fönster?

Våra fönster tillverkas i Edsbyn.

Hur bra är Mockfjärds fönster?

Rekommenderar inte Mockfjärds fönster. Kan inte rekommendera mockfjärds fönster AB i upplands Väsby. Mycket bra bemötande. Snabba svar vid förfrågan, hörde av sig som han lovat, väldigt bra på så sätt att killen som vi hade kontakt med gav förslag och hade goda råd och tips om vad som passade vårt hus bäst.

Share this post