Populära

Hur gor man en foundation morkare?

Hur gör man en foundation mörkare?

Problem: Din foundation kan se för ljus eller dammig ut. Lösning: Använd Darkening Shade Adjusting Drops för att skapa den perfekta nyansen. Hur funkar det? En koncentration av svarta och röda pigment hjälper till att göra nyansen mörkare, samtidigt som det naturliga djupet i mörka foundationnyanser bevaras.

Hur vet man att det är rätt färg på foundation?

Din foundation ska ha samma färg som din egen hudton, och är till för att jämna ut färgen i ditt ansikte och hjälpa med att dölja skavanker. Olika produkter har även olika täckningsgrad – mängden täckning väljer du utifrån hur stort behov du har utav att jämna ut/dölja ojämnheter.

Hur lägger man foundation bra?

Här är några tips för att applicera foundation på bästa sätt!

  1. Skapa glow. En ren och återfuktad hy är en bra utgångspunkt för att lägga på foundation.
  2. Använd primer där det behövs.
  3. Applicera inifrån och ut.
  4. Måla inte, buffa.
  5. Lyster där solen träffar.
  6. Ta bort överflödig produkt.

Hur får man en foundation att bli ljusare?

Det finns en ljus och en mörk som antingen ljusar upp om du har råkat köpa en för mörk foundation, den heter Lightening, eller om din foundation är för ljus, så mörkar Darkening ner och du får en mörkare ton. Dom funkar även för contouring!

Vad ska man ha under foundation?

En ren och återfuktad hy är en bra utgångspunkt för att lägga på foundation. Men för att få den där riktigt glowiga hyn kan man också preppa sin hy med en härligt återfuktande mask. Efter att du tvättat av masken kan du massera in din dagkräm för att boosta cirkulationen och minska svullnad.

Vilken foundation nyans ska jag ha?

Börja alltid med att ta reda på vilken hudton du har och välj din foundation efter det. Enklast att ta reda på det är att kolla på underarmen och se om blodådrorna är mer blå eller gröna. Andra sätt är att titta på vilka smycken och kläder du passar i. Det avslöjar också vilken hudton du har.

Share this post