Rekommendationer

Varfor forsvann Kanal 9?

Varför försvann Kanal 9?

Boxer har idag slutat sända Kanalerna Kanal5 HD, Kanal11 och Kanal9 då de inte kommer överens om ett nytt avtal. De som blir lidande är konsumenterna som får se sig snuvade på innehållet. Boxer-tittarna kommer fortsättningsvis kunna se vanliga Kanal5 men inte HD-versionen.

Vilka kanaler är gratis Com Hem?

Dessa kanaler får du tillgång till utan att teckna ett eget avtal med Com Hem. Det som krävs är att du bor i ett Com Hem-hus där Com Hem levererar kabel-tv. Kanaler som vanligtvis ingår är SVT1, SVT2, SVT24, Kunskapskanalen, SVT Barn, TV4 och TV6 m.

Är Dplay gratis?

På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis! Med Dplay Premium får du dessutom tillgång till ännu mer innehåll – allt från utländska toppserier och dokumentärer till dina lokala favoritprogram.

Vilka kanaler har Comhem i sitt grundutbud?

De kanaler som ingår i det nya digitala grundutbudet är SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, TV9, TV11, ATG Live och lokala kanaler samt finsk, dansk och norsk tv, beroende på var man bor i landet.

Vad kostar Comhem grundutbud?

ComHem erbjuder dig just nu att prova på TV Bas HD för 149 kr i hela 12 månader när du tecknar abonnemang i minst 12 månader.

Varför har jag inga tv-kanaler?

Gör en kanalsökning på din tv Ser du inga digitala kanaler kan du testa att göra en kanalsökning. För att göra en kanalsökning på din tv kan du leta efter en hem, meny eller en hus-symbol på din tv-fjärrkontroll. Knappen kan se lite olika ut beroende på vilken fjärrkontroll du har.

Vilka kanaler kommer att försvinna?

För dig som konsument innebär det att du i fortsättningen bara kommer att se kanalerna SVT1, SVT2, TV3, TV4 och Kanal 5 i HD-kvalitet (kanalplats 1–5). Efter uppgraderingen är genomförd där du bor kan du behöva göra en kanalsökning på din tv för att få fortsatt tillgång till alla dina tv-kanaler.

Hur får jag Kanal 5?

Dplay är en streamingtjänst där du hittar innehåll från flera av de största och mest populära svenska och internationella kanalerna. Här hittar du innehåll från tv-kanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel. Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV.

Hur streamar jag Kanal 5?

Share this post