Blogga

Vad hander om man lamnar in en uppgift for sent Hermods?

Vad händer om man lämnar in en uppgift för sent Hermods?

Om din kurs har blivit avbruten (vilket händer om du är 21 dagar sen med att lämna in ditt uppdrag) är kursen förlorad och du måste söka om kursen via Vuxenutbildningen på kommunen. Vi på Hermods får inte aktivera redan avbrutna kurser.

Varför funkar inte Novo Hermods?

Om något i Novo, eller i kursen inte fungerar kontaktar du Hermods Kund- och studerandeservice.

När avbryts en kurs Hermods?

Om du inte lämnar in dina uppdrag i tid, riskerar du att avbrytas från kursen.

Vad händer om man inte klarar muntlig examination Hermods?

Vill du läsa samma kurs igen, vänder du dig till komvux i den kommunen där du är folkbokförd. Vill du göra prövning – kan du söka i hela Sverige var du kan anmäla dig. Prövningsavgift är 500kr och du har rätt att anmäla dig i olika städer, behöver inte vara där du bor eller är folkbokförd.

Vad händer om man förlänger en kurs?

Ändringen kan innebära något av följande: Du får studiemedel eller studiestartsstöd för fler veckor. Du får mindre pengar i dina kommande utbetalningar. Du får inte några fler utbetalningar, om du redan fått de pengar du har rätt till.

Kan inte logga in på Novo Hermods?

Jag kan inte logga in i Novo, vad gör jag? Tryck på “Hjälp mig, jag kan inte logga in!” Fyll i din e-post. Du får ett mejl med en länk till ett nytt lösenord.

Hur går den muntliga examinationen till på Hermods?

Du får en uppgift som du får skriva av eller ser på skärmen och sedan har du en liten stund på dig att sitta med penna och papper och lösa den. När du har uppgett ditt svar på den så får du en ny uppgift osv.

Är Hermods svårt?

Studerad några kurser på Hermods under 2020 till 2021. har aldrig haft en så riktigt kass upplevelse tidigare med en så kallad ”skola” tidigare. upplevde väldigt många tekniska problem, väldigt svårt med att få kontakt med lärarna och supporten.

Share this post