Blogga

Ar P3 serie pa riktigt?

Är P3 serie på riktigt?

P3 Serie – ”Exorcismen i Eksjö” är en berättelse om en ung barnflickas utsatthet och fasan i att uppleva något som ingen annan tror på. Serien är inspirerad av verklighetens religiösa exorcismritualer, liksom av klassiska skräckfilmer.

Vad är Ljuddrama?

Den klassiska radioteatern är (som namnet antyder) släkt med teater, medan ljuddrama snarare sägs vara en kusin till tv-serier och film.

Vad hände med Ellinor i Eksjö?

Femåriga Ellinor har spår av misshandel på sin kropp. Det här är bara början på en osannolik historia. Vad som hände denna fasansfulla natt får vi veta i den efterföljande rättegången. Då barnflickan står åtalad för mord, mordbrand och misshandel.

När hände exorcismen i Eksjö?

Natten till den 13 november 2010 inkommer ett samtal till SOS-alarm från DET LILLA småländska SAMHÄLLET Eksjö. När räddningstjänsten kommer till platsen är villan övertänd. I ELDEN hittas en bränd kropp SOM IDENTIFIERAS SOM 32-åriga tvåbarnsmamman Vendela Lindgren.

När släpps de fria?

Imorgon, 20 januari, får Spotifys första ljuddrama “De fria” premiär. För regin står Guldbaggebelönade Peter Grönlund och i huvudrollerna hittar vi Alexander Abdallah tillsammans med namn som Hedda Stiernstedt (“Vår tid är nu”), Felix Sandman, Julia Marko Nord och Sofia Karemyr. Munck Studios står för produktionen.

Vilka serier är Felix Sandman med i?

Störst av alltSedan 2019
Home for Christmas2019 – 2020
Felix Sandman/TV-program

Vad handlar exorcismen i Eksjö?

Nya ”Exorcismen i Eksjö” är en historia om en femårig flicka som blir besatt av en demon, hennes religiösa mamma med ett hemligt förflutet och barnflickan som blir indragen i galenskapen och sedan står åtalad för mord.

När släpps de fria Spotify?

Vad handlar de fria om?

De fria handlar om Matilda (Hedda Stiernstedt) och hennes pojkvän Rami (Alexander Abdallah) som startar ett kollektiv på en avlägsen gård på landet. När pengarna börjar ta slut tar de in en grupp främlingar – Aurora (Julia Marko-Nord), Lukas (Felix Sandman) och Vendela (Sofia Karemyr) – för att kunna betala hyran.

Share this post