Rekommendationer

Vad gor Guillermo Marquez Jara idag?

Vad gör Guillermo Marquez Jara idag?

1997 dömdes han av Svea hovrätt till ytterligare tre års fängelse för grovt rån och olaga frihetsberövande i samband med ett rån mot en guldsmed 1992. Han frigavs villkorligt från Hall i december 2000 efter att ha avtjänat två tredjedelar av fängelsestraffet, och har sedan dess återvänt till Santiago de Chile.

Vad gör Tommy Zethraeus idag?

Stureplansmördaren Tommy Zethraeus släpptes från sitt livstidsstraff 2020. Nu är han åter igen misstänkt för grov brottslighet i form av narkotikasmuggling, det skriver Aftonbladet. Narkotikasmugglingen ska ha skett i Danmark, Norge, Belgien och Stobritannien.

Vad heter Tommy Zethraeus idag?

Tommy Zethraeus (numera Tommy Eriksson, tidigare även Tommy Belmonte), född 28 maj 1969 i Botkyrka, är en svensk massmördare som dömdes till livstids fängelse för Stureplansmorden 1994. Han frigavs i december 2020 efter att ha suttit 26 år i fängelse.

Vilka dog i stureplansmorden?

Fyra människor dödades: Katinka Genberg, 21, Daniella Josberg, 22, Kristina Oséen, 21, och dörrvakten Joakim Jonsson, 22. Över 20 skadades fysiskt, andra fick psykiska skador.

Vem var informatören mormor?

Men i ärlighetens namn valde han inte att bli informatör, det var något han mer eller mindre tvingades till. Vila i frid, Mormor” Tage Åström Tage Åström har arbetat som polis i över 25 år.

När släpps Tommy Zethraeus?

Han dömdes för bland annat fyra mord efter Stureplansmassakern 1994 och frigavs från sitt livstidsstraff i slutet av 2020.

Vad hände med Tommy Zethraeus?

Tommy Zethraeus, som nu heter Eriksson i efternamn, är misstänkt för medhjälp till synnerligen grovt narkotikabrott i narkotikahärvan. Han dömdes för bland annat fyra mord efter Stureplansmassakern 1994 och frigavs från sitt livstidsstraff i slutet av 2020.

Hur kommer man in på Stureplan?

V***** är V.I.P konceptet, här kommer du in med lite schyssta kontakter, eller om du är bra på att snacka. Ett bra hjälpmedel är att ha mycket pengar, det är lättast att komma in ifall du köper ett bord med dricka. V***** har endast plats för 250 personer och är en mycket liten och intim klubb.

Vem var kodnamn mormor?

Share this post