Rekommendationer

Vad soker folk mest pa?

Vad söker folk mest på?

Recept på blåbärspaj googlades näst mest, efter recept på handsprit. Coronavirus, USA-valet och Folkhälsomyndigheten. De är de tre mest googlade sökorden i Sverige 2020 och en lista som i år mer eller mindre domineras av corona-relaterade sökningar.

Vad brukar folk söka på?

Slime är lätt att laga hemma….Hur gör man slime? – 2200 sökningar i månaden

  • Matolja.
  • Potatisolja.
  • Karamellfärg.
  • Kallt vatten.

Vem är mest sökt på Google?

Totalt, oberoende av kategori, hamnade fotbolls-EM 2021 högst på listan över årets trendande sökord, följt av Einár och Squid Game. – Förra gången som vi såg sport toppa årets lista var i samband med herrarnas fotbolls-VM 2018, säger Andrea Lewis Åkerman, kommunikationsansvarig på Google i Sverige, till TV4.

Hur många sökningar på Google per dag?

Fakta Google 2020: Varje dag görs det 55 miljoner googlingar bara i Sverige, ca 5,5 googlingar per person i snitt per dag.

Vad sökte vi mest på 2020?

Den mest trendande sökningen överlag, alltså den term som hade störst ökning under 2020 jämfört med föregående år, är just ”coronavirus”, följt av ”USA-valet”, ”Folkhälsomyndigheten”, ”Paolo Roberto” och ”Coronavirus Sverige”.

Vad har jag sökt på?

Tips!

  • Öppna Google-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger Sökhistorik. Kontroller.
  • Tryck på Inaktivera på kortet Webb- och appaktivitet.
  • Läs igenom vad som händer när Webb- och appaktivitet inaktiveras och tryck på Pausa.

Hur mycket googlar svenskar?

I korthet: 97 procent söker information på internet. 61 procent googlar varje dag. 85 procent använder Wikipedia, 39 procent varje vecka.

Hur många gånger har jag blivit Googlad?

Den nya tjänstenGooglad.nuhämtar information direkt från Google. Genom att skriva in ett namn i tjänstens sökruta får man svar på ungefär hur många Google-sökningar som görs på det namnet i månaden.

Vad är mest sökt på Google 2020?

Google sammanställer varje år de mest populära sökningarna och det förvånar nog ingen att coronaviruset är i topp bland svenskarnas googlingar.

Hur många sökningar på Google?

97 procent av internetanvändarna använder internet för att söka efter information, en tredjedel (34 %) gör det dagligen. Fler personer uppger att de använder Google sök dagligen (61 %) än som uppger att de söker efter information dagligen på internet (34 %).

Kan man se hur många som googlat mitt namn?

Den nya svenska sajten Googlad.nu ger dig svaret. Gör en sökning på ditt eget namn så får du se hur många gånger någon har sökt på det under den senaste månaden. Du får förstås även se sökresultatet. Tjänsten är gratis och kräver ingen registrering.

Share this post