Allmänning

Ar min iPhone upplast?

Är min iPhone upplåst?

Kontakta operatören Det kan ta några dagar att slutföra din begäran efter att du har skickat in den. Kontakta din operatör om du vill kontrollera status för din upplåsningsbegäran. Följ stegen nedan när operatören har bekräftat att din iPhone är upplåst.

Kan man låsa upp operatörslåst iPhone?

iPhones köpta efter 24 januari 2014 är olåsta. Har du en äldre iPhone och behöver låsa upp den för användning med en annan operatör så följ stegen nedan. För att låsa upp mobilen behöver du besöka en av våra butiker.

Har vimla eSIM?

Har Vimla stöd för e-sim? Nej, än så länge erbjuder Vimla inte e-sim. Du kan varken skaffa e-sim till mobil eller till smartwatch hos dem, utan får ett simkort när du beställer ett Vimla-abonnemang.

Har Telenor eSIM?

Har Telenor e-sim? Hos Telenor kan du köpa Apple Watch samt Samsung Galaxy Watch och Samsung Galaxy Watch Active2 med e-sim. Om du är mobilkund hos Telenor och har en mobil som har stöd för e-sim så kan du byta ditt sim-kort mot e-sim.

Hur överföra kontakter från Android till iPhone?

Överföring av kontakter till iPhone från Android

  1. Ladda ner appen Move to iOS till din Android-telefon från Google Play.
  2. Starta din iPhone och tryck på Move Data from Android när du ser alternativen i samband med konfigureringen.
  3. Fortsätt genom att trycka på Fortsätt på din iPhone.

Hur vet man att telefonen är olåst?

Står det ”off” på allt så är den olåst. Står det ”Nätverkslås on” så är den låst till den operatör till vilket ditt sim-kort hör.

Kan man föra över kontakter till iPhone?

Det enklaste sättet att överföra alla dina kontakter från din gamla iPhone till din nya iPhone är att helt enkelt göra det via en icloud backup. När din gamla/nuvarande iPhone är ansluten till ström och via Wi-Fi, kommer den att säkerhetskopiera alla dina data och dokument till iCloud.

Share this post