Populära

Hur kor man diamanten?

Hur kör man diamanten?

Före en flygresa måste du betala biljetten på 3.000:- till banken,men förflyttar dig sedan direkt utan att slå med tärningen. Om det inte ligger någon marker på rutan dit du kommer, händer inget och det är näste deltagares tur. Om det ligger en marker på rutan, går det till precis som om du kommit dit till lands.

Hur vinner man den försvunna diamanten?

VEM VINNER? Den som hittar A ikas s ärna och för den ll Kairo eller Tanger har vunnit spelet. Men om A ikas s ärna redan har hittats och en annan deltagare får upp ett visum så vinner den personen om han eller hon lyckas ta sig llbaka ll Kairo eller Tanger före personen med diamanten.

Vad betyder visa i den försvunna diamanten?

Den som kan hitta den försvunna diamanten och föra den till Kairo eller Tanger vinner – men de övriga deltagarna kan ändå vinna genom att få ett visum och använda det för att komma till Kairo eller Tanger innan den som har Afrikas Stjärna hinner dit.

Hur lång tid tar den försvunna diamanten?

Den försvunna diamanten

Den försvunna diamanten
Text på tidig utgåva för Sverige av Den försvunna diamanten
Utgivningsår 1951
Antal spelare 2–6
Speltid 15–60 minuter

Vad heter en av världens största diamanter?

THE CULLINAN Cullinandiamanten är den största diamanten av ädelstenskvalitet som någonsin hittats. Den hittades i januari 1905 och uppkallades efter Sir Thomas Cullinan, grundare av gruvan Premier Mine. Den vägde 3106 carat och delades upp i nio stora ädelstenar, 96 mindre stenar och cirka 19,5 carat råstensbitar.

Vem hittade på Afrikas stjärna?

Dokumentären om Kari Mannerla, uppfinnaren av spelet Afrikas stjärna, tecknar upp en glädjefull bild av en kreativ och nästan för påhttig man. Ingen hade kunnat gissa vad allt en man kan hinna med.

Hur spelar man kortspelet Hugo?

Spelat går ut på: att samla flest poäng genom att spara par tretal och fyrtal. Korten ger poäng enligt följande: 2-9=5 poäng/kort, 10-kung=10 poäng/kort, ess=25 poäng/kort. Given: fördelar korten mellan spelarna som får tre kort var i handen, resten av korten läggs i varsin talong.

Share this post