Trendig

Vad betyder rosa hjarta?

Vad betyder rosa hjärta?

Ett rosa hjärta inuti en något större hjärta, inuti ett ännu större hjärta. Används ofta för att symbolisera växande kärlek, eller att man är nykär på ett vibrerande sätt. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Vad betyder ett rött hjärta?

Rött hjärta – Ni har varit bästa snapchat-vänner med varandra i två veckor i rad. 8. Gult hjärta – Ni är bästa vänner med varandra. Du skickar de flesta snapar till den här personen, och de skickar mest snapar till dig.

Vad betyder färgen på hjärtan?

Orange symboliserar omtanke, värme och lycka. Det är en blandning mellan det röda och gula hjärtat, där rött står för kärlek medan gult för vänskap. Ett orange hjärta är därför en kombination av både kärlek och vänskap. Men se upp om din crush skickar ett sånt hjärta till dig!

Vilket hjärta betyder vänskap?

Emoji 💛 – Gult hjärta Den symbolism som vanligtvis kopplas samman med det gula emoji-hjärtat är vänskap och glädje, men även ungdom och styrka.

Vad betyder den 💕?

Emoji 💕 – Två hjärtan Emojien föreställer två rosa kärlekshjärtan, där det ena är större än det andra. Används ofta för att uttrycka att det är kärlek i luften, love is in the air… Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad står 💚 för?

Emoji 💚 – Grönt hjärta Den symbolism som vanligtvis förknippas med det gröna emoji-hjärtat är svart- och avundsjuka, men det används också väldigt ofta i samband med frågor som rör miljön – t. ex. använder Miljöpartiet och Centerpartiet det gröna emoji-hjärtat i sin kommunikation utåt.

Vad betyder 💚 hjärta?

Vad betyder Emojin 🤗?

Emoji 🤗 – Kramande ansikte Ett varmt leende ansikte med utsträckta händer. Vanligtvis syftar denna emoji till en som kramas, att händerna är utsträckta som om emojien skall ge en kram.

Vad betyder rött hjärta?

Vad betyder 💙 hjärta?

Emoji 💙 – Blått hjärta Den vanligaste symbolismen som kopplas till det blå emoji-hjärtat är fred och harmoni, lojalitet och förtroende.

Share this post