Blogga

Vad hande med Soraya?

Vad hände med Soraya?

Sist Soraya dök upp i TV-rutan var den 28 december. Martin Järborg har i stället setts leda programmet med Maria Forsblom, 35. Lyckligtvis är Soraya inte borta permanent, hon har bara njutit av långledighet!

Har Soraya fått sitt andra barn?

Tillsammans har de två barn, Bianca född i juni 2017 och Winston född i april 2020.

Vad heter sorayas barn?

Det var i april 2020 som Soraya och maken blev föräldrar till en liten pojke som fick namnet Winston. Makarna har även dottern Bianca, 3, tillsammans. I samband med att Winston föddes gick Soraya på mammaledighet och när hon kom tillbaka till jobbet tidigare i år var det minst sagt glada miner!

Var sorayas man?

Ralph OlssonSoraya Lavasani / Man (från 2016)

Vad betyder namnet Soraya?

Soraya är en persisk variant av det avarabisk namnet Thurayya som betyder ”plejaderna”. Plejaderna eller Sjustjärnorna (även känd som M45) är en öppen stjärnhop i Oxens stjärnbild. Plejaderna ligger cirka 380 ljusår från solen och innehåller Meropenebulosan (NGC 1435) och Maianebulosan (NGC 1432).

Vilka jobbar på Nyhetsmorgon?

Programledare (2018)

  • Måndag-onsdag Martin Järborg, Sebastian von Sivers Haage, Soraya Lavasani, Maria Forsblom, Jenny Alversjö
  • Torsdag–fredag: Steffo Törnquist, Jenny Strömstedt.
  • Lördag: Jesper Börjesson, Anders Pihlblad eller Jenny Alversjö
  • Söndag: Jenny Strömstedt eller Jenny Alversjö

Hur gammal är Soraya i TV4?

40 år (28 februari 1982)Soraya Lavasani / Ålder

Hur gammal är Ralph Olsson?

Hon gick elva dagar över tiden, men nu har Soraya Lavasani, 38, och maken Ralph, 51, fått sitt andra barn. Den populära TV4-profilen skriver själv om babylyckan i sina sociala medier.

Hur gammal är sorayas man?

”I en värld som just nu präglas av mycket sorg, rädsla och ovisshet sprider du ett enormt ljus i mitt hjärta och i vår familj”. Hon gick elva dagar över tiden, men nu har Soraya Lavasani, 38, och maken Ralph, 51, fått sitt andra barn. Den populära TV4-profilen skriver själv om babylyckan i sina sociala medier.

Vad heter hon på Nyhetsmorgon?

Maria Forsblom är programledare på Nyhetsmorgon. Läs mer Maria Forsblom är programledare på Nyhetsmorgon.

Hur många heter Soraya i Sverige?

Hur många heter Soraya i Sverige? 394 kvinnor heter Soraya i förnamn. Av dessa har 294 Soraya som tilltalsnamn. Snittåldern är 39.4 år.

Vilka jobbar på TV4 nyheterna?

I huvudsak leds sändningarna av Bengt Magnusson, Anna Lindmarker, Anders Kraft och Ulrika Nilsson . I samband med relanseringen bytte TV4-gruppen namn på sin nyhetssida på internet till Nyheterna.se, ett namn som användes tidigare.

Share this post