Populära

Hur vika Buff?

Hur vika Buff?

Använd en buff som huvudband när du reser eller utövar. För att avlägsna svett eller för att hålla håret borta från ansiktet, dra buffret runt nacken så att det ser ut som en halsduk och dra sedan runt hårlinjen. Vik eller slip det så att det inte hänger på pannan.

Hur gör man en Balaclava?

Ett passande material är naturligtvis fleece. Till balaclavan i detta exempel använde jag en vanlig fleecefilt inköpt för några tior. Andra tänkbara material är ull, blandväv, Windstopper, softshell osv. Görs balaclavan av ett tunt material kan den användas under klätter- och cykelhjälmen.

Hur man sätter på en bandana?

Du kan antingen hålla ditt utseende subtilt med en neutral färg som svart eller satsa lite mer med en livlig färg. När du har valt lägger du ut din bandana plant. Vik den sedan på längden flera gånger till en lång rektangel. Stoppa slutligen in alla lösa hörn och bind den runt huvudet.

Hur man syr en rånarluva?

Placera den mitt för det tänkta hålet och sy fast det längs hålkanten från insidan. Klipp upp hålet. Gör sömsmånen ganska smal, ca 3-4 mm. Vräng in vävbiten genom hålet så det hamnar på insidan.

Hur man viker en scarf?

More videos on YouTube

  1. Häng sjalen runt halsen, så att ena ändan just hänger till bröstet och andra nästan till benet (beror förstås på hur lång din sjal är).
  2. Vik in den längre ändan som ett dragspel, ca.
  3. Dra igenom ”dragspelet” genom knuten på kortsidan, spänn till knuten för att fästa ordentligt.
  4. Tadaa!

Hur man syr en Balaclava?

Det absolut enklaste och snabbaste sättet är att sicksacka kanten runt titthålet, men det blir kanske inte så snyggt. Ett bättre sätt är att använda en bit fleece som infodring. Materialkostnaden till denna balaclava blev inte många kronor och den tar inte många minuter att sy.

Är Balaclava bra?

Varför du bör köpa en bra skidmask (balaclava) Fördelar med att använda en skidmask är att du slipper den bitande kylan som kan uppstå i ansiktet när du åker nerför skidbacken, sitter i liften eller när det är extremt kallt och blåsigt uppe på fjället.

Share this post